Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala EHF Cup dintre SCM Craiova şi Vipers va putea fi urmărită la Telekom Sport. S-a stabilit şi data returului

Finala EHF Cup dintre SCM Craiova şi Vipers va putea fi urmărită la Telekom Sport. S-a stabilit şi data returului

Handbal

Comentarii

Telekom Sport va transmite ambele partide pe care SCM Craiova le va disputa cu Vipers Kristiansand, în finala Cupei EHF.

UPDATE: Meciul tur al finalei din Cupa EHF se va disputa pe 5 mai, în timp ce returul de la Craiova va avea loc pe 11 mai, urmând ca ora să se stabilească ulterior.

În urma tragerilor la sorţi, care au avut loc astăzi, s-a stabilit ca meciul retur să se dispute la Craiova, ceea ce înseamnă că fetele pregătite de Bogdan Burcea vor avea posibilitatea de a lupta cu trofeul pe masă. Manşa tur se va juca la începutul lunii mai, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu.

”Sper în primul rând ca fetele să fie pregătite din punct de vedere mental. E cel mai important lucru. Va fi un meci extrem de dificil pe care trebuie extrem de inteligent să-l gestionăm din primul până în ultimul minut. Sunt convins că îşi vor vinde pielea foarte scump. Pentru noi este inedit ca oraş, club, să accedem într-o finală”, a spus Bogdan Burcea.

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a calificat, în premieră, în finala EHF Cup, după ce a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia Kastamonu (Turcia), scor 18-18 (9-10). În tur, scorul a fost 23-22 pentru Craiova.

foto: 007sport.ro

Afla mai multe despre: handbal feminiscm craiovaehf cup,  

viewscnt
Articole similare