Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Euro 2020 | Cum arată clasamentul celor mai buni marcatori. Harry Kane are nevoie de un gol pentru a-l egala pe Cristiano

Finala Euro 2020 | Cum arată clasamentul celor mai buni marcatori. Harry Kane are nevoie de un gol pentru a-l egala pe Cristiano

EURO 2020

Comentarii

Finala Euro 2020 se desfăşoară duminică seara, pe Wembley. Anglia şi Italia se luptă pentru titlul european.

Harry Kane şi Raheem Sterling adaugă o notă de interes în plus în acest duel. Cei doi englezi îl pot egala sau chiar depăşi pe Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator de la turneul final.

Starul lui Tottenham are cele mai mari şanse. Kane a marcat de patru ori, iar un gol l-ar aduce la egalitate cu Ronaldo. Dacă va marca de două ori, Kane va deveni golgheterul competiţiei.

Pentru Sterling, misiunea este mai dificilă. Fotbalistul de la Manchester City are trei goluri marcate şi are nevoie de o ”dublă” în finală pentru a-l egala măcar pe Cristiano Ronaldo.

Tot cinci goluri ca şi Ronaldo are Patrik Schick, atacantul naţionalei Cehiei. Benzema şi Lukaku, doi dintre cei mai buni marcatori din lume, au fiecare câte patru goluri marcate, în timp ce starul polonez, Robert Lewandowski, a punctat de trei ori la turneul final al Campionatului European.

Finala Euro 2020, Italia - Anglia, începe la ora 22:00 şi poate fi următită în format live text pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: finala euro 2020cristiano ronaldoharry kane 

viewscnt
Articole similare