Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Europa League 2019. Sarri surprinde. Antrenorul fără trofeu spune că meciul cu Arsenal nu este cel mai important din carieră

Finala Europa League 2019. Sarri surprinde. Antrenorul fără trofeu spune că meciul cu Arsenal nu este cel mai important din carieră

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a surprins, într-o conferinţă de presă, atunci când a susţinut că finala Europa League în faţa lui Arsenal nu este cel mai important meci din cariera sa. Asta în condiţiile în care tehnicianul în vârstă de 60 de ani nu are niciun trofeu în palmares.

"Pentru media, acest meci este cel mai important din cariera mea, dar probabil că nu şi pentru mine. Pentru mine, probabil că mai important a fost un meci din Serie B, din Italia", a declarat Maurizio Sarri, înaintea finalei de miercuri.

Italianul s-a declarat încrezător înaintea partidei de la Baku: "Sentimentul nostru e că merităm să câştigăm".

Meciul cu Arsenal ar urma să fie ultimul pentru Sarri, la Chelsea, în Italia zvonindu-se că italianul ar urma să o preia pe Juventus: "Vreau să mă gândesc doar la finală. Mai am contract cu Chelsea pe încă doi ani, iar în primul rând voi vorbi cu Chelsea. Acum nu e momentul. Acum trebuie să ne gândim doar la finală".

Finala Europa League 2019. Maurizio Sarri, dezvăluire despre Hazard

Sarri nu este singurul care îşi ia rămas bun de la echipa londoneză, după meciul cu Arsenal. Eden Hazard se află într-o situaţie similară, transferul său la Real Madrid fiind iminent. Tehnicianul italian a mărturisit că pentru el este o plecere să lucreze cu belgianul, însă nu tot timpul.

"În timpul meciului, e o plăcere. Câteodată, în timpul săptămânii e o problemă. Dar în meci e o plăcere, bineînţeles. În timpul antrenamentului, câteodată e plictisit. Pentru el, totul e foarte uşor", a mai spus Sarri.

Finala Europa League dintre Chelsea şi Arsenal se joacă miercuri, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare