Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finală FCSB - Dinamo în Cupa României? Ce răspuns a dat noul antrenor al ”câinilor roşii” EXCLUSIV

 Finală FCSB - Dinamo în Cupa României? Ce răspuns a dat noul antrenor al ”câinilor roşii” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Instalat ca antrenor principal în Ştefan cel Mare, Adrian Mihalcea a mărturisit pentru Telekom Sport că se gândeşte deja la startul campionatului, dar şi la o eventuală finală de Cupă.

Dinamo are speranţe la un trofeu în acest sezon, în ciuda problemelor interne şi a situaţiei din Liga 1. Adrian Mihalcea se focusează pe restartul campionatului, dar nu pierde din vederi situaţia avantajoasă din Cupa României.

”Aştept să văd ce se întâmplă în campionat până vedem în ce moment vom juca semifinala de Cupă avem timp să ne gândim. Mă interesează acest început din campionat, ştim foarte bine că meciuri la 3 zile...încărcătură fizică şi nervoasă. (n.r - O finală cu FCSB?)Mă interesează să ajungem în finală şi să ne luptăm pentru câştigarea trofeului, nu mă interesează cu cine” a declarat Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au decis ca finala Cupei României din 2020 să se joace pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova. În sferturile Cupei României, Dinamo a trecut de Academica Clinceni.

Antrenorul dinamovist a împlinit duminică, 44 de ani. Fostul secund al lui Cosmin Contra a mai antrenat în cariera sa Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA şi CS Mioveni. Ca jucător a evoluat în Ştefan cel Mare între 1996 şi 2001, dar şi in stagiunea 2004-2005.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare