Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finală ISTORICĂ la Campionatul European de Volei. Serbia a produs surpriza şi joacă finala contra Sloveniei, la Telekom Sport

Finală ISTORICĂ la Campionatul European de Volei. Serbia a produs surpriza şi joacă finala contra Sloveniei, la Telekom Sport

Sporturi

Comentarii

Serbia a reuşit marea surpriză la Campionatul European de Volei şi s-a calificat în Finala Campionatului European de Volei după ce a învins Franţa, chiar la ea acasă.

După 3-2 la seturi contra Franţei, Serbia reuşeşte marea surpriză şi se califică într-o finală istorică împotriva Sloveniei.

Pentru prima dată în istorie, două foste republici care au format Iugoslavia joacă o finală la un turneu final de volei. Pentru Slovenia este a doua finală la ultimele trei ediţii, iar pentru Serbia este prima finală după 8 ani.

În setul decisiv, sârbii s-au impus cu scorul de 15-7.

Finala mică de la Campionatul European de Volei dintre Franţa şi Polonia se joacă sâmbătă de la ora 19:00, la Telekom Sport 4.

Finala mare dintre Serbia şi Slovenia are loc duminică de la ora 18:30 tot la Telekom Sport 4. Partidele vor fi comentate de Dragoş Borchină (finala mare) şi Costinel Stan (finala mică).
 

Afla mai multe despre: serbiavolei 

viewscnt
Articole similare