Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Ligii Europa s-ar putea disputa cu 10.000 de suporteri pe stadionul din Gdansk

Finala Ligii Europa s-ar putea disputa cu 10.000 de suporteri pe stadionul din Gdansk

UEFA Europa League

Comentarii

Finala Ligii Europa s-ar putea disputa cu 10.000 de spectatori pe stadionul din Gdansk, care are o capacitate de 41.000 de locuri, informează dailymail.co.uk.

Presa poloneză relatează că finala Ligii Europa, din 26 mai, va fi primul meci de fotbal cu fani în tribune din Polonia, de când a început pandemia de coronavirus.

În semifinale, Manchester United joacă împotriva AS Roma, în timp ce  Arsenal Londra întâlneşte Villareal.

Autorităţile poloneze trebuie să aprobe dacă fanii vor avea voie să asiste la finală, dar publicaţia Sportowe Fakty arată că au avut loc discuţii detaliate şi că planurile sunt "pe drumul cel bun".

Discuţiile pozitive ale autorităţilor poloneze cu UEFA vor aduce speranţe în rândul suporterilor cluburilor engleze că ar putea ajunge la meci, dar nu se ştie dacă fani străini ar putea asista la finală.

În prezent, restricţiile guvernamentale din Marea Britanie îi împiedică pe cetăţenii acestei ţări să călătorescă în străinătate pentru vacanţe. Cea mai timpurie dată posibilă pentru reluarea călătoriilor în străinătate este 17 mai, dar aceasta nu a fost confirmată.

Miercuri, secretarul de stat pentru Transporturi, Grant Shapps, a declarat că aplicaţia NHS va putea fi folosită ca paşaport covid pentru turişti, prezentând atât vaccinarea, cât şi statutul de testare, dar nu a confirmat când va funcţiona.

Surse au declarat pentru Mail Online că aplicaţia ar putea fi lansată înainte de 17 mai.

Afla mai multe despre: europa leaguefinalafani 

viewscnt
Articole similare