Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala play-off-ului NBA se vede în exclusivitate pe Telekom Sport! Toate informaţiile se găsesc AICI

Finala play-off-ului NBA se vede în exclusivitate pe Telekom Sport! Toate informaţiile se găsesc AICIgalerie foto

NBA

Comentarii

Finala play-off-ului NBA debutează pe 7 iulie, cu Milwaukee Bucks şi Pheonix Suns duelându-se pentru supremaţie.

Finala play-off-ului NBA se vede în exclusivitate pe Telekom Sport!

Actualul sezon din NBA a fost unul diferit de oricare altul. Cu pandemia de Covid, meciurile au fost supuse unor restricţii nemaiîntâlnite în sport, iar programul aglomerat a pus în pericol, de multe ori, sănătatea sportivilor. În acest an, jucătorii din NBA s-au accidentat mai des ca oricând, astfel că mai multe dintre favoritele la titlu s-au împiedicat pe drum.

Cel mai notabil, LA Clippers, conduşi de inegalabilul Kawhi Leonard, au fost răpuşi fără starul lor, în finala Conferinţei de Vest, de către Pheonix. Şi Brooklyn Nets, fără serviciile lui Kyrie Irving, au fost învinşi de Bucks, scor 4-3, în semifinalele conferinţei de est.

Finala acestui an oferă o surpriză, în Pheonix Suns, însă prestaţiile celei mai bune echipe din vest arată că aceasta merită să fie în actul final. Înaintea sezonului, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca fromaţia din Pheonix să fi ajuns până în ultima fază a play-off-urilor, însă aducerea veteranului Chris Paul şi dezvoltarea incredibilă a lui Devin Booker au propulsat echipa în vârful NBA-ului.

De cealaltă parte, o formaţie care se luptă de câţiva ani să prindă finala, Milwaukee Bucks au reuşit în sfârşit să ajungă în actul final al play-off-urilor. Conduşi de Giannis Antetokounmpo, aceştia au traversat cu succes câteva dueluri mai mult decât inconfortabile, în special împotriva Nets şi Hawks.

Însă, cu starul grec accidentat, Bucks speră la o revenire senzaţională a lui Giannis, care a fost talismanul echipei în ultimii cinci ani. Formaţia din Milwaukee speră la un doar al doilea titlu din istorie şi primul din ultimii 50 de ani.

"Giannis are o zi bună. A făcut progrese, dar nu am nicio aşteptare", a precizat antrenorul Mike Budenholzer în conferinţa de presă de la începutul săptămânii. MVP-ul NBA din 2019 şi 2020 a ratat ultimele două meciuri ale finalei Conferinţei de Est cu Atlanta Hawks, după o întindere de ligamente la genunchiul stâng suferită în meciul al patrulea al seriei.

În absenţa lui Antetokounmpo, Khris Middleton a fost starul lui Bucks, cu cele 32 de puncte reuşite în meciul al şaselea al seriei cu Atlanta Hawks, care a trimis echipa din Milwaukee în prima finală NBA, după o pauză de 47 de ani.

De cealaltă parte, cu o victorie în ultimul act, Suns ar obţine primul titlu din istoria francizei. Deşi au mai ajuns în finală în 1976 şi în 1993, băieţii din Pheonix nu s-au putut impune şi speră la un titlu improbabil în 2021. Fără probleme mari în lot, precum la Bucks, Suns speră să îl facă pe Antetokounmpo să mai aştepte cel puţin un an pentru un prim titlu în NBA.

VIDEO | Cosmin Petrescu, cu toate informaţiile necesare înaintea finalei play-off-ului NBA

Programul meciurilor din finala play-off-ului NBA

  • Pheonix Suns - Milwaukee Bucks, 7.07, de la ora 04:00
  • Pheonix Suns - Milwaukee Bucks, 9.07, de la ora 04:00
  • Milwaukee Bucks - Pheonix Suns, 12.07, de la ora 03:00
  • Milwaukee Bucks - Pheonix Suns, 15.07, de la ora 04:00

Afla mai multe despre: nbaplay-off nbabucks sunsfinala nbafinala play-off nbamilwaukee bucks pheonix suns 

viewscnt
Articole similare