Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala SPAIMEI! INCREDIBIL: Câţi fani fără bilet pentru Tottenham - Liverpool vor ajunge la Madrid. Spaniolii se aşteaptă la haos total

Finala SPAIMEI! INCREDIBIL: Câţi fani fără bilet pentru Tottenham - Liverpool vor ajunge la Madrid. Spaniolii se aşteaptă la haos totalgalerie foto
Comentarii

Au mai rămas cinci zile până la marea finala UEFA Champions League, iar cotidianul spaniol Marca titrează sec "Spaimă!", pe prima pagină, notând că Madridul priveşte cu mare îngrijorare spre ceea ce se va întâmpla în oraş în zilele următoare.

Aproximativ 70.000 de fani englezi sunt aşteptaţi să ajungă în această săptămână în oraşul spaniol, dintre care peste 20.000 nu vor avea bilete pentru Tottenham - Liverpool.

Patronii barurilor din Madrid susţin că sunt gata să-şi închidă pur şi simplu localurile şi să redeschidă la două zile după meci, temându-se de eventualele bătăi între huliganii englezi.

Alţii sunt gata să-şi mărească numărul agenţilor de pază, pentru a putea bloca din faşă eventualele confruntări.



"Evaluăm posibilitatea de a închide locualul sâmbătă şi să redeschidem abia luni. Mai mulţi colegi au decis deja să închidă.  Securitatea zonei nu poate fi garantată. Am avut deja probleme cu aproximativ 100 de sârbi veniţi pentru un meci de baschet.  Închidem şi suntem siguri de sănătatea noastră", a declarat un patron de bar pentru Marca.

"Cred că vor fi între 60 şi 70.000 de fani în Madrid, iar pieţele oraşului sunt mult prea mici", a precizat managerul unui hotel.

Tone de bere în plus!
Dincolo de teama provocată de eventualele ciocniri violente, afaceriştii din capitala Spaniei se aşteaptă şi la vânzări record. Un manager a explicat cum îşi face planurile pentru weekend. "În mod normal, vindem două butoaie cu bere pe săptămână, dar pentru acest weekend, de vineri până sămbătă, am comandat câte trei butoaie pe zi, deci vom avea nouă butoaie în total!".
 

Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus

Afla mai multe despre: fani liverpool 

viewscnt
Articole similare