Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalele SuperLigii CEC Bank 2018, arbitrate la centru de cavaleri ai fluierului din Anglia

Finalele SuperLigii CEC Bank 2018, arbitrate la centru de cavaleri ai fluierului din Anglia

Rugby

Comentarii

Meciurile CSA Steaua - CSM Bucureşti şi CSM Ştiinţa Baia Mare - Timişoara Saracens, constituind finala mică respectiv finala mare din SuperLiga CEC Bank la rugby, ediţia 2018, vor fi arbitrate la centru de cavaleri ai fluierului din Anglia, informează site-ul competiţiei interne.


Partida dintre maramureşeni şi bănăţeni, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18,00, pe Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Capitală, îl va avea la centru pe Matthew Carley (33 ani), ajutat de tuşierii Ian Tempest, Phil Watters, iar TMO va fi Trevor Fisher.

La doar 16 ani, Matthew Carley arbitra primul său meci, la nivelul de colegii, ca apoi, după terminarea studiilor, să ajungă în clubul de elită al arbitrilor englezi. În 2010, acesta a debutat în World Sevens Series în Dubai. În sezonul 2012-2013 al campionatului englez, Carley a devenit primul arbitru din lume care a oficiat un meci purtând ''RefCam'', la partida dintre Newcastle Falcons şi London Scottish.



În mai 2013, el a oficiat primul meci din Premiership, între London Welsh şi Worcester Warriors. El a mai oficiat în Cupa Europeană a Naţiunilor, în Challenge Cup, Champions Cup, meciuri test World Rugby şi în Turneul celor 6 Naţiuni.

Finala mică a SuperLigii CEC Bank, între CSM Bucureşti şi CSA Steaua, de la ora 16,00, pe Stadionul ''Arcul de Triumf'', îl va avea la centru pe Tom Foley, care va fi ajutat de Anthony Woodthorpe, Wayne Falla, iar Trevor Fisher va fi TMO.

Unul dintre tinerii arbitrii internaţionali de perspectivă, Foley, cu peste 50 de meciuri arbitrate în Aviva Premiership, a jucat rugby în tinereţe însă o serie de accidentări l-au determinat să îşi întrerupă devreme cariera. Pentru acesta, prezenţa în România nu este o premieră, el arbitrând în luna noiembrie meciul test de la Bucureşti, dintre România şi Tonga.

Afla mai multe despre: rugbyfinalasuperliga cecarbitrajarbitriistraini 

viewscnt
Articole similare