Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalistă surpriză în Cupa Spaniei. Mallorca a trecut de Real Sociedad şi asteaptă să-şi afle adversara din ultimul act

Finalistă surpriză în Cupa Spaniei. Mallorca a trecut de Real Sociedad şi asteaptă să-şi afle adversara din ultimul act
Comentarii

Mallorca a învins-o, marţi, în deplasare, scor 5-4 la lovituri de departajare, pe Real Sociedad, şi s-a calificat în finala competiţiei. În prima manşă, scorul a fost 0-0, iar în retur, după 120 de minute, a fost 1-1.

Gazdele de la Real Sociedad au ratat un penalty pe Reale Arena, chiar în ultimele minute ale primei reprize, prin Brais Mendez, în minutul 45+1, portarul Greif reuşind să respingă. Imediat după pauză, Gonzalez a deschis scorul pentru Mallorca, în minutul 50, însă Oyarzabal a egalat în minutul 71 şi a trimis meciul în prelungiri.

Cum în cele două reprize de prelungiri nu s-a marcat, meciul s-a decis la lovituri de departajare. Oyarzabal a ratat de la gazde, chiar prima lovitură de la 11 metri, apărată de Greif, în timp ce Mallorca a marcat prin Muriqi, Morlanes, Mascarell, Radonjic şi Darder.

Mallorca s-a calificat în finala Cupei Spaniei, unde o va înfrunta pe învingătoarea din a doua semifinală, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. În prima manşă, Bilbao s-a impus la Madrid cu 1-0.

Afla mai multe despre: bilbaocupa spaniei 

viewscnt
Articole similare