Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Finalul de meci”. Concluziile antrenorului de la Dumbrăviţa după ”ploaia” de goluri primită de la campioană. Cine e mai puternică: CFR Cluj sau Rapid? Răspunsul dat

”Finalul de meci”. Concluziile antrenorului de la Dumbrăviţa după ”ploaia” de goluri primită de la campioană. Cine e mai puternică: CFR Cluj sau Rapid? Răspunsul dat

Cupa României

Comentarii

Antrenorul celor de la CSC Dumbrăviţa, Cosmin Stan, a vorbit despre partida disputată în compania campioanei României. Divizionara secundă nu a avut absolut nicio şansă împotriva lui CFR Cluj, deşi la un moment dat, la pauză, scorul era la egalitate, 0-0.

CSC Dumbrăviţa a fost surclasată de CFR Cluj, scor 0-5, într-un meci din cadrul etapei a doua din grupa C a Cupei României.

Dumbrăviţa a jucat la Cluj, chiar pe stadionul adversarei, un meci considerat ca fiind pe teren propriu.

”Finalul de meci”. Concluziile antrenorului de la Dumbrăviţa după ”ploaia” de goluri primită de la CFR Cluj

La finalul meciului, Cosmin Stan, antrenorul celor de la Dumbrăviţa, a tras concluziile şi subliniat că echipa sa a rezistat eroic timp de 80 de minute, dar a căzut total în ultimele zece minute.

Totodată, tehnicianul bănăţenilor a făcut şi o comparaţie între campioana CFR Cluj şi Rapid, adversara Dumbrăviţei din prima etapă a grupei din Cupa României, meci încheiat cu un eşec de asemenea drastic, scor 1-4.

”Finalul de meci... am căzut cu totul. Am patru goluri în ultimele zece minute.

Păcat pentru munca depusă până în momentul ăla, pentru că 80 minute aşa cum am putut, cu mijloacele noastre, cred că ne-am apărat destul de bine.

(n.r. care este mai puternică dintre Rapid şi CFR Cluj) Cred că totuşi CFR Cluj, e mai puternică şi mai experimentată”, a declarat antrenorul divizionarei secunde, după meci.

Afla mai multe despre: dumbravita cfr clujcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare