Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalul unei ere! Alexandru Tudor s-a retras din activitate, iar astăzi va fi în studioul Telekom Sport

Finalul unei ere! Alexandru Tudor s-a retras din activitate, iar astăzi va fi în studioul Telekom Sportgalerie foto

Arbitraj

Comentarii

Partida de vineri dintre Concordia Chiajna şi Poli Iaşi a fost ultima arbitrată de Alexandru Tudor. La 47 de ani, centralul bucureştean se poate mândri că este arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse în Liga I, iar astăzi va fi prezent în studioul Telekom Sport.

Alexandru Tudor a arbitrat primul meci în Liga I în primăvara lui 1999. A fost un joc U Craiova - U Cluj 4-1. Peste aproape 20 de ani, omul recunoscut pentru hotărârea şi rigiditatea şi-a încheiat cariera la Chiajna, cu ocazia meciului dintre Concordia şi Poli Iaşi. Tudor a primit o derogare din partea CCA să arbitreze până după vârsta maximă admisă. Centralul a împlinit 47 de ani în luna septembrie şi la fel ca şi Cristian Balaj în 2016 s-a retras din activitate pe final de an.

  • EMISIUNE EVENIMENT | SPORT CENTER, Invitat Alexandru Tudor, duminică, 13:00, Telekom Sport 1

Cei doi sunt şi primii clasaţi în topul arbitrilor cu cele mai multe meciuri arbitrate în prima divizie. Tudor a ajuns vineri la cota 381, în timp ce, Balaj are cu 40 mai puţine. Pe plan internaţional, Tudor a condus şi un meci în Liga Campionilor: FC Barcelona - FC Basel. Arbitru FIFA din 2001, centralul a condus 16 partide din preliminariile CM sau CE. 

 

 

Afla mai multe despre: alexandru tudorbalajfinal de carieră 

viewscnt
Articole similare