Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finanţare uriaşă pentru Viitorul Constanţa! Peste 3,5 milioane de euro au intrat în conturile clubului

Finanţare uriaşă pentru Viitorul Constanţa! Peste 3,5 milioane de euro au intrat în conturile clubului

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a avut parte de un ajutor uriaş din partea unui sponsor care este alături de club încă de la înfiinţare.

Viitorul şi BRD au semnat mai multe contracte pe parcursul acestui an pentru credite de peste 3,5 milioane de euro, destinate finanţării proiectelor de investiţii, dar şi derulării în condiţii optime a activităţii curente a companiei, se arată într-un comunicat de presă transmis de BRD.

Fondurile primite de club au vizat proiectul de modernizare şi extindere a centrului de pregatire sportivă „Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

”Acest proiect de investiţii marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul şi cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” – unul dintre reperele europene în materie de educare, formare şi lansare a tinerilor fotbalişti în sportul profesionist. Suntem mândri să însoţim de peste zece ani Academia si Clubul, chiar de la începutul proiectului, în drumul lor către performanţă atât în sport, cât şi în business”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate. 

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare