Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finanţatorul de la Sportul Snagov după ce Marius Baciu a fost luat de forţele speciale de la stadion: "Suntem extrem de supăraţi"

Finanţatorul de la Sportul Snagov după ce Marius Baciu a fost luat de forţele speciale de la stadion: "Suntem extrem de supăraţi"

Liga 2

Comentarii

Ovidiu Onosă, finanţatorul clubului Sportul Snagov, a comentat şi el incidentul de la finalul partidei dintre echipa sa şi Turris Turnu Măgurele, 2-3. Marius Baciu, antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, a fost reţinut după meciul Sportul Snagov - Turris, 2-3, de trupele speciale DIAS (Departamentul de Intervenţie şi Acţiuni Speciale).

„Evenimentele de la final sunt independente de clubul Snagov! Noi am pierdut partida pe teren. Nu avem nicio legătură cu evenimentele petrecute la final. Nu cunoaştem niciun detaliu referitor la vizita mascaţilor. Nici Petrolul, nici o altă echipă nu a contactat clubul Snagov. Suntem extrem de supăraţi că am pierdut acest meci”, a declarat Ovidiu Onosă.

MARIUS BACIU REŢINUT. FIRUL EVENIMENTELOR 

Potrivit surselor Telekom Sport, Marius Baciu a fost reţinut de ofiţerii de criminalităţii econimice şi a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Sportul Snagov, echipă din zona retrogradării, a condus cu 2-0 la pauză, însă formaţia nou-promovată din Liga a 3-a a egalat în minutul 67. Victoria a venit după ce Ciobanu a egalat în minutul 81, iar Voicu a marcat golul decisiv în minutul 86. 

VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE BACIU ESTE BĂGAT ÎN DUBĂ 

Afla mai multe despre: marius baciusportul snagov 

viewscnt
Articole similare