Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finul Ţălnar, cuvinte mari pentru „Legendă”! ”Dinu era împăratul la Dinamo, se închina toată lumea la el”

Finul Ţălnar, cuvinte mari pentru „Legendă”! ”Dinu era împăratul la Dinamo, se închina toată lumea la el”

auxiliare

Comentarii

Cornel Ţălnar, fost jucător şi antrenor la Dinamo, i-a transmis un mesaj legendei lui Dinamo, Cornel Dinu, care împlineşte astăzi vârsta de 70 de ani.

„La mulţi ani, naşule! Eu l-am considerat ca pe un tată. Dinu era împăratul la Dinamo, se închina toată lumea la el. E un om deosebit, a pus suflet în tot ce a făcut şi nu a vrut să plece niciodată de la echipă. A făcut foarte multe pentru Dinamo, a avut un rol decisiv în aducerea lui Cristi Borcea, a tuturor acţionarilor. Ne-a ajutat pe toţi, din toate punctele de vedere! Ca jucător, antrenor, conducator, el se confunda cu Dinamo", a spus Ţălnar la ProSport LIVE. 

Apoi, Ţălnar a povestit un episod amuzant, când s-a "contrat" cu Dinu, dar a primit o replică pe măsură: Eu îl cunosc poate mai bine ca oricine. Am fost practic nedespărţiţi cât eram la Dinamo. El datorită creierului său magnific îi punea la pământ pe toţi cu câte o replică. Am păţit-o şi eu. Stăteam într-o seară, după un meci când i-am bătut pe cei de la Naţional. Ne-am strâns cu toţii la un restaurant al nostru, al dinamoviştilor, şi a apărut şi el.

Era cu câinele, că nu mergea nicăieri fără Nero, şi avea şi el locul lui la masă. Lui îi mai place să facă caterincă, aşa cum spunem noi, de unul şi de altul. S-a luat de mine şi eu i-am răspuns.

I-am zis că am multă şcoală, că din clasa I şi până am terminat liceul am fost premiant. Răspunsul lui? 'Băi, Jiji (n.red. - porecla lui Ţălnar) stau şi mă uit că şi acum se văd urmele coroniţelor pe care le-ai luat în anii de şcoală...Vă daţi seama că am început cu toţii să râdem în hohote!

Tu, dacă vrei să creşti trebuie să stai pe lângă mine. Te duc în lumea bună... Aş l-am cunoscut şi pe marele Fănuş Neagu (n.red. - naşul lui Cornel Dinu). Lumea spune ca e un încrezut infatuat, dar în momentul în care-l cunoşti şi îi ştii toate părţile sensibile, îţi dai seama că e un om deosebit", a mai spusŢălnar.

 

Afla mai multe despre: cornel dinutalnar,  

viewscnt
Articole similare