Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Firmino, Mendy, Mahrez, iar acum Verratti. Al Ahli a demarat negocierile pentru aducerea mijlocaşului italian

Firmino, Mendy, Mahrez, iar acum Verratti. Al Ahli a demarat negocierile pentru aducerea mijlocaşului italian

PSG

Comentarii

Clubul saudit de fotbal Al-Ahli, care tocmai a anunţat recrutarea atacantului francez Allan Saint-Maximin de la echipa engleză Newcastle, încearcă să-l transfere pe mijlocaşul italian Marco Verratti de la Paris Saint-Germain, campioana en titre a Franţei, după ce un alt club saudit, Al-Hilal, a anunţat că discută de mai multe săptămâni cu conducerea pariziană, informează cotidianul L'Equipe.

Al-Ahli, echipa la care au mai fost transferaţi Roberto Firmino, Edouard Mendy şi Riyad Mahrez, speră să-şi întărească efectivul şi cu Verratti, astfel că noul antrenor Matthias Jaissle a anunţat că va discuta în următoarele ore cu italianul.

Starul fotbalului francez Kylian Mbappe, aflat în conflict cu conducerea clubului Paris Saint-Germain, a refuzat oferta "astronomică" primită din partea echipei Al-Hilal, care s-a arătat dispusă să plătească 300 de milioane de euro în schimbul căpitanului selecţionatei Franţei.

Potrivit cotidianului L'Equipe, Mbappe a refuzat să discute cu reprezentanţii clubului Al-Hilal, aflaţi săptămâna trecută la Paris pentru rezolvarea altor mutări.

Afla mai multe despre: verrattipsg 

viewscnt
Articole similare