Experiențe împreună.
You are here:

„Fiţi puternici, rezistaţi şi să arătăm lumii ţara noastră frumoasă la momentul potrivit”. Osaka, mesaj pentru japonezi după amânarea JO

„Fiţi puternici, rezistaţi şi să arătăm lumii ţara noastră frumoasă la momentul potrivit”. Osaka, mesaj pentru japonezi după amânarea JO

Tenis

Comentarii

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, locul 10 WTA, a notat, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că în 2021, când vor avea loc Jocurile Olimpice, sportivii vor fi mai puternici ca niciodată. Ea a precizat că acum este momentul ca oamenii din toată lumea să fie uniţi pentru a salva vieţi.

„Toată lumea ştie ce semnificaţie mare au Jocurile Olimpice pentru mine şi cât de mândră voi fi să particip în ţara mea. Bineînţeles, sunt dezamăgită că nu va fi în acest an, dar cu toţii vom fi pregătiţi să fim mai puternici ca niciodată în 2021. Susţin sută la sută decizia premierului Abe şi a CIO.

Sportul ne va uni din nou şi va fi acolo pentru noi mereu, dar nu acum este momentul. Acesta este momentul pentru oamenii din toate ţările, de orice origine şi rasă să se unească pentru a salva cât mai multe vieţi posibil.

Pentru mine, acesta este spiritul olimpic. Oamenilor din Japonia: fiţi puternici, rezistaţi şi să arătăm lumii ţara noastră frumoasă la momentul potrivit, în 2021. Rămâneţi în siguranţă, aveţi grijă unii de alţii, fiţi buni şi vom reuşi. Cu dragoste, Naomi”, este mesajul sportivei.

Osaka, născută în Japonia dintr-un tată haitian şi o mamă japoneză, a crescut în SUA. Ea îşi reprezintă în competiţii ţara de origine.

În Japonia s-au înregistrat până acum peste 1.400 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 47 de decese cauzate de Covid-19.

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna