Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Narcis Răducan îi calcă pe urme! Iustin este urmărit la antrenamente de tatăl său: ''Este o mândrie să îmi văd băiatul în tricoul Stelei''

Fiul lui Narcis Răducan îi calcă pe urme! Iustin este urmărit la antrenamente de tatăl său: ''Este o mândrie să îmi văd băiatul în tricoul Stelei''

Steaua

Comentarii

Narcis Răducan, fostul fotbalist trecut pe la Steaua şi Rapid, are un mare motiv de mândrie. Fiul său, Iustin, îi calcă pe urme şi se antrenează deja alături de CSA Steaua, echipă pentru care a înscris deja!

Fiul lui Narcis Răducan îi calcă pe urme! Ianis este urmărit la antrenamente de tatăl său: ''Este o mândrie să îmi văd baiatul în tricoul Stelei''

Iustin (16 ani) este fiul lui Narcis Răducan, fostul jucător de la Steaua, Rapid şi FCM Bacău, dar şi fost oficial la FCSB. 

Narcis Răducan a mărturisit că şi-a urmărit fiul la antrenamente şi că se bucură că Iustin are şansa de a se antrena alături de nume mari din fotbalul românesc, precum Adi Popa.

''În primul rând este un sentiment inedit să joc cu această emblemă pe piept şi mă simt foarte bine şi sper să rămân cât mai mult aici.Da am primit sfaturi de la tata, mi-a zis să joc cu personalitate, cu ambiţie, pentru că totul va fi bine.

De când a început cu Academia cred că zilnic vorbim o oră pe zi despre toate probleme. Meseria o fur în priumul rând de la tatăl meu, este modelul meu şi ambiţia mea cea mai mare este să ajung cât mai sus, în top 5 campionate din lume'', a declarat Iustin, fiul lui Narcis Răducan. 

Iustin evoluează pe postul de atacant la CSA Steaua. 

''Îl văd ca are ambiţie, e abia la început de drum, dar mă bucur că face cu pasiune şi işi sacrifică copilăria şi adolescenţa pentru asta''

Narcis Răducan are o relaţie specială cu fiul său şi a mărturisit: ''Este o mândrie să îmi văd baiatul în tricoul Stelei, sigur că nu aş fi dorit cu orice preţ, de aceea cam până acum un an, doi am lăsat aşa, ideea de a face sport, de a creşte sănătos, departe de lucruri care nu fac bine, dar cu timpul mi-a demonstrat că vrea mai mult şi de atunci m-am apropiat foarte tare.

A fost favorabilă şi conjuctura cu Academia mea, unde el a fost principalul beneficiar. Îl văd ca are ambiţie, e abia la început de drum, dar mă bucur că face cu pasiune şi işi sacrifică copilăria şi adolescenţa pentru asta.

E ceva special pentru că sigur, e uşor sai sfaturi, dar atunci cand esti subiectiv şi e copilul tău probabil e mai greu puţin.Încerc să vin în slujba lui cu tot felul de sfaturi legat de fotbal, de viaţa extrasportivă. Uneori poate sunt cicălitor, cred că sunt exigent dar sunt conştient că numai aşa poţi să ajungi mare fotbalist şi atunci sper să asimileze cât mai multe sfaturi de la mine, de la antrenori, de la jucători.

Pentru că iată aici în perioada scurtă cât s-a pregătit cu Steaua a avut parte de fotbalişti care au jucat la nivel mare şi e enorm pentru un fotbalist să impartă vestiarul cu jucători care au jucat în cupele europene şi la naţională''.

Afla mai multe despre: narcis răducansteauaiustin răducan 

viewscnt
Articole similare