Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Roberto Mancini, victimă a huliganilor englezi. Scene incredibile la tribuna oficială de pe Wembley: ”A fost o mizerie”

Fiul lui Roberto Mancini, victimă a huliganilor englezi. Scene incredibile la tribuna oficială de pe Wembley: ”A fost o mizerie”galerie foto

EURO 2020

Comentarii

Andrea Mancini, fiul cel mic al lui Roberto Mancini, a fost victimă a huliganilor care au pătruns fără bilet pe Wembley, la finala EURO 2020 dintre Italia şi Anglia.

În ciuda măsurilor de securitate de la finala EURO 2020, mai mulţi huligani englezi au reuşit să provoace incidente pe Wembley. Printre altele, mai mulţi suporteri ai Angliei au forţat porţile de acces şi au pătruns pe stadion, deşi nu aveau bilet.

Aceştia s-au aşezat fie pe locurile ocupate de spectatori care aveau deja bilet, dar încă nu-şi ocupaseră locurile, fie pe scări sau pe scaunele rămase libere prin regulile impuse de academie. Una dintre victimele huliganilor englezi a fost Andrea Mancini, fiul cel mai al selecţionerului Italiei.

Fiului lui Roberto Mancini, victimă a huliganilor englezi

În vârstă de 28 de ani, Andrea Mancini este al doile fiu al lui Roberto Mancini şi a fost pe Wembley pentru a-şi încuraja tatăl şi conaţionalii. Însă, în sectorul în care a avut bilet, mai mulţi huligani englezi au forţat porţile de acces şi au reuşit să pătrundă pe stadion.

Andrea Mancini a povestit pentru The Sun cum a ajuns victima unui astfel de huligan. Fost jucător la academia lui Manchester City, Andrea Mancini susţine că şi-a găsit locul ocupat de un suporter englez, care, în ciuda insistenţelor, a refuzat să-l elibereze:

”A fost o mizerie cu fanii fără bilete şi locul meu a fost ocupat, aşa că a trebuit să urmăresc prima rerpiză aşezat pe treptele stadionului. Am găsit un alt loc liber în repriza a doua. Poate că asta a adus noroc”, a spus Andrea Mancini.

Potrivit presei engleze, membrii familiilor jucătorilor şi antrenorilor italieni, dar şi si fanii simpli ai Italiei au fost ameninţaţi şi înjuraţi de grupuri de suporteri englezi. Poliţia engleză a anunţat printr-un comunicat emis luni că doar 53 de suporteri fără bilet au reuşit să pătrundă pe stadion şi aceştia au fost ulterior identificaţi şi evacuaţi.

Afla mai multe despre: andrea mancini 

viewscnt
Articole similare