Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fiul meu a văzut ceva în tine de la început”. Fanii lui Brighton l-au transformat deja pe Andone într-un idol: ”Suntem norocoşi să te avem”

”Fiul meu a văzut ceva în tine de la început”. Fanii lui Brighton l-au transformat deja pe Andone într-un idol: ”Suntem norocoşi să te avem”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Jason Sargent un fan al echipei engleze de primă ligă, Brighton i-a trimis un mesaj pe Twitter atacantului român, Florin Andone.

”Fiul meu a văzut ceva în tine de la început prietene şi mi-a cumpărat acest tricoul încă de la începutu sezonului” a scris fanul într-un reply la o postare a atacantului echipei naţionale.

”Eşti pe cale să devii favoritul tribunelor” i-a transmis un alt fan lui Andone, în timp ce Kieran Burchmore explică: ”Am zis-o din pre-sezon că eşti un fotbalist de calitate, suntem norocoşi să te avem”.

Andone s-a transferat în mai 2018 la Brighton de la Deportivo La Coruna pentru 6 milioane de euro. După un început dificil afectat de numeroasele accidentări, atacantul echipei naţionale a început să joace constant pentru Brighton. La chiar prima sa apariţie în tricoul britanicilor a marcat primul gol contra lui Huddersfield. În următorul joc de pe ”The Amex”, Andone a punctat şi contra lui Crystal Palace la capătul unei acţiuni senzaţionale. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin andonebrighton 

viewscnt
Articole similare