Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fizioterapeutul Barcelonei, acuzat de abuz sexual! Procurorii au cerut şapte ani de închisoare cu executare

Fizioterapeutul Barcelonei, acuzat de abuz sexual! Procurorii au cerut şapte ani de închisoare cu executare
Comentarii

Unul dintre fizioterapeuţii Barcelonei, numit de procurori "Jaume J.LL.", riscă şapte ani de închsioare pentru un abuz sexual, care s-a petrecut în 2016, în baza sportivă.

El Periódico de Catalunya a dezvăluit, în ediţia de sâmbătă, o acuzaţie gravă la adresa unui fizioterapeut al Barcelonei. Jaume J.LL. ar fi protagonistul unor abuzuri sexuale "libidonoase şi comise cu bună ştiinţă" împotriva unei angajate a clubului, care i-a cerut serviciile pentru o durere în zona gâtului. 

Procurorii cer şapte ani de închisoare cu executare pentru fizioterapeutul, care ar fi abuzat-o sexual pe femeie. Aceasta ar fi părăsit şedinţa de recuperare, fiind puternic afectată emoţional, se mai arată în motivarea procurorilor de caz. 

De asemenea, autorităţile au cerut şi ca fizioterapeutul să-i plătească victimei 10.000 de euro, daune morale. 

Sursa citată susţine că bărbatul acuzat lucrează de mai mult de trei decenii pentru Barcelona, pe mai multe funcţii, şi că a colaborat şi şapte ani cu prima echipă. 

Clubul Barcelona a luat şi primele măsuri în acest caz. Conducerea l-a concediat pe Jaume J.LL., care îşi aşteaptă sentinţa în privinţa acuzaţiilor aduse. 

Afla mai multe despre: jaume j.llfizioterapeut barcelonafizioterapeut barcelona abuz sexual 

viewscnt
Articole similare