Experiențe împreună.
You are here:

Flavior Briatore a lovit din nou. Ce iubită are fostul mare şef din Formula 1

Flavior Briatore a lovit din nou. Ce iubită are fostul mare şef din Formula 1galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul mare şef din Formula 1, Flavio Briatore, are acum o nouă iubită. Tânăra are 20 de ani şi este o prezenţă care le atrage privirile tuturor bărbaţilor.

După o viaţă extrem de agitată, în care a fost căsătorit de două ori şi în care a avut numeroase idile cu fotomodele superbe, Flavio Briatore trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Benedetta Bossi, o studentă în vârstă de 20 de ani.

Flavio Briatore este un om de afaceri italian, cunoscut pentru perioada în care a fost director sportiv al echipei de de Formula 1, Renault, între 2002 şi 2009, perioadă în care Fernando Alonso a reuşit să cucerească două totuluri mondiale.

Italianul nu este celebru doar pentru succesele avute în lumea sportului sau în afaceri. Briatore e consacrat şi pentru relaţiile cu supermodele precum Naomi Campbell, Adriana Volpe sau Heidi Klum, cu cea din urmă având şi o fiică, dar pe care nu a recunoscut-o. 

Ajuns la 69 de ani, omul de afaceri este acum îndrăgostit de o tânără în vârstă de 20 de ani. Potrivit revistei italiene Chi, Briatore se vede de câteva luni cu Benedetta Bosi, care studiază dreptul la Universitatea din Milano şi alături de care, potrivit sursei menţionate anterior, fostul director de la Renault a mers deja în călătorii la Montecarlo, Roma şi Kenya.

Cine este Benedetta Bosi

Foarte multe lucruri despre noua iubită a lui Briatore nu se cunosc. Ea s-a născut în oraşul Massa, din Toscana şi studiează dreptul la Universitatea din Milano. În trecut a fost model, iar după cum subliniază Donna Glamour, tânăra s-a mutat la Milano în vederea posibilului său viitor în lumea modei.

Benedetta a fost aleasă Miss Carnival în Pietrasanta, un oraş mic din provincia Lucca. De asemenea, ea e o mare pasionată de sport, duce o viaţă sănătoasă şi iubeşte animalele. iubeşte sportul şi duce o viaţă sănătoasă şi iubeşte şi animalele. Călătoritul este unul dintre principalele sale hobbyuri.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare