Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flaviu Stoican a dezvăluit suma exactă pe care a primit-o Iaşiul pentru victoria cu FCSB: ”Eu împart banii!”

Flaviu Stoican a dezvăluit suma exactă pe care a primit-o Iaşiul pentru victoria cu FCSB: ”Eu împart banii!”

CSM Poli Iași

Comentarii

CSM Poli Iaşi a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0. După acest succes, Flavius Stoican a precizat ce prime vor încasa jucpătorii şi componenţii staff-ului tehnic.

”Am avut momente foarte bune şi când am pierdut,. Important este că jucătorii se pot motiva după momente mai grele, cum au fost cele două meciuri cu Astra. Atunci am avut singurele două sincope.

Important este că nu suntem mai slabi ca adversarele cotate mai bine ca noi. Noi am demosntrat că jucăm fotbal, jucăm cu pasiune. Nu contează echipa împotriva căruia jucăm”, a declarat Stoican.

Antrenorul Iaşiului a dezvăluit ce prime vor încasa jucătorii după victoria cu FCSB: ”Am avut 10.000 de euro la egal pentru 30 de jucători şi 20.000 la victorie, tot pentru 30 de jucători. Cam în jur de 1.000 de euro de jucător. Această sumă o împărţim cu toţii, eu o împart. O să fie bine, jucătorii sunte foarte mulţumiţi”

Despre transferul lui Qaka la FCSB: ”Qaka îşi doreşte să plece la o echipă care să-i răsplătească valoare pe care o are. Qaka are mai multe oferte, iar cea de la FCSB este una din cele mai importante”, a mai spus Stoican.

 

Afla mai multe despre: flavius stoicanfcsbcsm iasiprimeliga 1 

viewscnt
Articole similare