Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican a anunţat un nou transfer la Dinamo, după umilinţa cu FCSB. Care este starea lui Ivanov după accidentare

Flavius Stoican a anunţat un nou transfer la Dinamo, după umilinţa cu FCSB. Care este starea lui Ivanov după accidentare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut la scor de neprezentare meciul cu FCSB, însă Flavius Stoican e sigur că echipa sa va putea obţine salvarea de la retrogradare.

"Am avut şi noi câteva ocazii, dar a urmat al doilea cartonaş galben la Răuţă şi era foarte greu să mai revenim în inferioritate numerică. Am discutat cu jucătorii, nu trebuia să facem faulturi inutile, dar adrenalina din teren şi-a spus cuvântul. Nu vreau să creadă Răuţă că este vina lui, se întâmplă, dar trebuie să învăţăm din greşeli. Noi trebuie să corectăm aceste greşeli.

FCSB are o echipă foarte bună, are jucători talentaţi, iar noi acum nu trebuie să cedăm. Suntem un grup nou şi trebuie să ieşim din această situaţie dificilă. Mai sunt multe meciuri şi e important ca jucătorii mei să nu-şi piardă încrederea. Eu voi avea grijă să se întâmple acest lucru, au venit şi transferuri noi şi, cu siguranţă, vom arăta diferit.

În ceea ce-l priveşte pe Ivanov, am înţeles că nu e ceva foarte grav, e un hematom, iar la meciul de la Botoşani cred că îl voi avea. Am înţeles că luni va veni un nou jucător, vorbim de un jucător de atac, eu îl aştept şi sper să reuşim să ieşim din această situaţie dificilă" , a declarat Flavius Stoican.

Dinamo - FCSB 0-3

FCSB a învins-o, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82.

În minutul 45+1, dinamovistul Ivanov s-a ciocnit cap în cap cu Darius Olaru. Olaru a putut continua jocul, însă Ivanov a fost scos cu ambulanţa de pe teren. Pe teren a intrat iniţial o ambulanţă, iar apoi a fost chemată şi cealaltă.

  • Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei (Bani ’87) – Al. Răuţă, Balthazar – Borduşanu (Ivanov ’39, Rodriguez ’46), C. Matei (Creţu ’76), Torje (Amzar ’76) – Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican
  • FCSB: A. Vlad – Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Perianu ’84), Oaidă, Fl. Tănase (Coman ’46) – Cordea (Miron ’62), Dumiter (V. Gheorghe ’46), Oct. Popescu (I. Stoica ’62). Antrenor: Anton Petrea

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii I, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I le va avea ca protagoniste pe CFR Cluj, liderul din clasament, şi FC Botoşani, locul 4.

Afla mai multe despre: dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare