Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican a calificat-o pe Viitorul Pandurii în sferturile Cupei României: ”Băieţii mei nici nu visau la o asemenea performanţă!”

Flavius Stoican a calificat-o pe Viitorul Pandurii în sferturile Cupei României: ”Băieţii mei nici nu visau la o asemenea performanţă!”

Cupa României

Comentarii

Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală de echipa Universitatea Cluj, scor 3-1.

Clujenii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Golan, în minutul 1.

Pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu au înscris Tegle ’69 (penalti) şi Paraschiv ’77, ’86. În minutul 74, de la Universitatea Cluj a fost eliminat Luchin.

”Au atins într-adevăr o performanţă la care nici nu visau la început. Acum ne bucurăm pentru această seară, aş fi impocrit să nu spun lucrul acesta, dar ne aşteaptă o partidă foarte dificilă acasă cu Reşiţa, pentru că obiectivul nostru este să ne calificăm în playofful Ligii a 2-a.” a spus antrenorul formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican.

”M-a deranjat faptul că pe o minge lungă luăm gol în minutul 1. Mă bucur şi pentru realizările pe care le-am reuşit la această echipă şi sper să duc la bun sfârşit şi în campionat” a spus Flavius Stoican, la finalul meciului. 

”Am început destul de rău, am luat un gol prostesc, dintr-o neatenţie. Dar ne bucurăm că am reuşit să revenim şi am câştigat. Ne-a tras Mister puţin de urechi, ne-a certat puţin şi în a doua repriză am ieşit cu altă atitudine” a spus şi Ţegle, autorul unuia dintre golurile Pandurilor.

Afla mai multe despre: viitorul pandurii târgu jiuflavius stoican 

viewscnt
Articole similare