Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican a confirmat că Laurenţiu Rus a mers la spital să-l vadă pe Mihăilă: ”E greu de înţeles ce a făcut”

Flavius Stoican a confirmat că Laurenţiu Rus a mers la spital să-l vadă pe Mihăilă: ”E greu de înţeles ce a făcut”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican a confirmat la finalul partidei cu Universitatea Craiova că Laurenţiu Rus a mers la spital pentru a-l vizita pe Mihăilă, puştiul Craiovei pe care l-a lovit în minutul 10 al meciului.

”Greu de înţeles ce a făcut, dar cred că în dorinţa lui de a opri jucătorul a făcut asta. A mers acum la spital la băiat, evident că-i pare rău. Sunt convins de asta” spune tehnicianul moldovenilor.

Stoican a explicat şi ce s-a întâmplat cu echipa sa, şi a subliniat ce trebuie să facă fotbaliştii săi pentru a redresa situaţia. Antrenorul ieşenilor este convins că multe din greşelile pe care le face Poli Iaşi pot fi evitate şi îşi exprimă încerderea în echipa sa: ”Am reuşit să închidem Craiova în prima repriză, dar au fotbalişti care fac diferenţa uşor. După ce ne-au dat primul gol, meciul a fost la discreţia lor. Nu am preconizat că vom juca şi azi în inferioritate. Am încercat să le ţinem piept, dar a fost foarte greu. E destul de greu acum pentru noi, pentru că jucătorii încep să-şi piardă încrederea. Facem greşeli care ne costă. Cartonaşe roşii, faulturi făcute uşor...sunt lucruri pe care le putem îndrepta dacă suntem atenţi. Dacă jucăm în 11 contra 11 putem să ne batem cu orice adversar. Eu cred că băieţii mei pot mult mai mult” a declarat Stoican la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iaşilaurenţiu rus 

viewscnt
Articole similare