Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican a debutat cu înfrângere la FC U Craiova! Tehnicianul, dezamăgit de eşecul de la Arad: ”Nu cred că UTA a fost mai bună ca noi”

Flavius Stoican a debutat cu înfrângere la FC U Craiova! Tehnicianul, dezamăgit de eşecul de la Arad: ”Nu cred că UTA a fost mai bună ca noi”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a pierdut la denutul lui Flavius Stoican pe banca tehnică, scor 0-1, în faţa UTA-ei Arad.

FC U Craiova continuă seria de rezultate slabe în Liga 1. Oltenii au fost răpuşi de UTA Arad, scor 0-1, după golul marcat de Roger, din devierea lui Negru, în minutul 13. La debutul lui Flavius Stoican pe bancă, FC U a rămas în inferioritate numerică după o oră de joc, în urma eliminării căpitanului Dragoş Albu, din pricina cumulului de cartonaşe galbene.

Flavius Stoican a preluat conducerea Craiovei de la Adi Mutu, însă nu a putu obţine un rezultat pozitiv încă de la primul meci. Deşi a fost mulţumit de prestaţia echipei sale, noul tehnician din Bănie a rămas dezamăgit de rezultat, întrucât nu este de părere că arădenii meritau victoria. Antrenorul a tras concluzia că mai este mult de muncă în faţă pentru FC U Craiova.

Flavius Stoican a debutat cu înfrângere la FC U Craiova

De aceea e puţină supărare, pentru că eu cred că nicio echipă nu merita azi să câştige, cred că un rezultat de egalitate era cel mai echitabil. Am avut şi noi situaţiile noastr,e mai ales în prima repriză, când am luat deciziile pripite, dar a fost un meci dârz, bărbătesc, exact cum aţi spus şi dumneavoastră.

Ce mă bucura e că am văzut la echipa mea dorinţa de a câştiga şi nu au cedat uşor nici când am rămas în inferioritate. E mult de muncă, ce îmi doresc, să nu mai fim atât de crispaţi. pentru că avem jucători cu potential şi atunci e normal ca atunci când vine un meci oficial, să arătăm ce ştim şi cu ce suntem inzestraţi.

Nu cred că UTA a fost mai bună decât noi azi, a fost un meci echilibrat, ei au avut şansă, noi suntem dezamagiţi. Capul sus, sunt multe meciuri, important e să jucăm fotbal, să avem aceeaşi determinare, că o să vina şi rezultatele”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: liga 1uta aradfc u craiovauta fc u craiovaflavius stoican 

viewscnt
Articole similare