Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, cuvinte de apreciere pentru munca lui Adi Mutu: ”L-am urmărit de acasă. Este un om care şi-a dat toată silinţă!”

Flavius Stoican, cuvinte de apreciere pentru munca lui Adi Mutu: ”L-am urmărit de acasă. Este un om care şi-a dat toată silinţă!”
Comentarii

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al nou-promovatei U Craiova 1948, după demisia lui Adrian Mutu (42 de ani).

Stoican a vorbit despre munca depusă de Adi Mutu, fostul antrenor din Bănie.

”Am văzut o echipă care a jucat, s-a bătut, a avut un parcurs oşcilant. Am văzut un antrenor, pe Adi Mutu, un om care şi-a dat toată silinţa ca lucrurile să meargă bine. 

Este un antrenor pe care l-am văzut preocupat, un antrenor care nu i-a plăcut sa epateze, să fie la tv, un om care sunt convins că a facut ca lucrurile să meargă. Probabil a avut şi ghinion. Mutu este un om care şi-a apărat jucătorii atunci când aveau mare nevoie!

Stăteam acasă singur şi mă uitam şi ziceam uite... Adi Mutu, un om care nu ii place toată ziua pe la tv, care nu ii place să se dea in stambă, munceşte, işi apară jucătorii. Probabil a avut ghinion! ”, a declarat Flavius Stoican, noul antrenor al Craiovei. 

După mai multe sezoane petrecute în eşalonul secund, fostul fundaş a primita şansa să demonstreze iar abilităţile pe prima scenă a fotbalului românesc.

In calitatea de tehnician, Stoican a mai pregătit echipele Minerul Mehedinţi, CSM Reşiţa, Dinamo II, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Petrolul şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Ajuns la 44 de ani, Flavius Stoican a rămas liber de contract după despărţirea de Viitorul Pandurii Tg. Jiu, din martie 2021. Fostul fundaş dreapta nu a mai antrenat în Liga 1 din 2019, de pe vremea când o pregătea pe Poli Iaşi.

După rezultatele modeste obţinute sub comanda lui Adi Mutu, familia Mititelu a decis să işi pună toată increderea in Flavius Stoican!

Anamaria Prodan l-a lăudat pe Reghecampf şi sare în apărarea lui Mutu: ”Nu trebuie judecat. Nici Mourinho nu poate fără valoare individuală!”

Afla mai multe despre: flavius stoicanadi mutuu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare