Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, după 0-1 cu Gaz Metan: ”Am dat cu piciorul unui punct pe care îl meritam”

Flavius Stoican, după 0-1 cu Gaz Metan: ”Am dat cu piciorul unui punct pe care îl meritam”

CSM Poli Iași

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I. Unicol gol al partidei a fost marcat de Ely Fernandes, în minutul 90+1. În minutul 17, Gaz Metan Mediaş a ratat un penalti prin Marius Constantin.

La finalul partidei, antrenorul oaspeţilor, Flavius Stoican a declarat la microfonul Telekom Sport:

”Cred că a fost un meci echilibrat, nu unul spectaculos. Două echipe care şi-au dorit victoria. E trist pentru că am muncit şi am luat un gol pe final. Am dat cu piciorul unui punct, un punct bine meritat pentru noi.

Nu cred că echipa care a câştigat astăzi a fost echipa mai bună. După părerea mea au avut mai multă şansă decât noi. Iar noi am greşit mai mult decât ei. Qaka este o absenţă importantă pentru noi, pentru că este un jucător care face diferenţa şi care dezechilibrează apărarea adversă. Însă indiferent cine joacă trebuie să o facă bine. Ne aşteaptă acum un meci foarte greu cu Viitorul. Ne dorim să câştigăm meciurile de pe teren propriu” a declarat privitor la meci antrenorul ieşenilor.

Stoican, fost jucător la Dinamo Bucureşti a comentat şi numirea lui Claudiu Niculescu pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare:

”Cred că este cea mai bună soluţie în acest moment. Este un antrenor pe care îl cunosc foarte bine. Un bun psiholog, care ştie să-şi apropie jucătorii. Cred că este totodată un antrenor iubit de fanii dinamovişti şi cel mai important este ca jucătorii lor să se ridice la nivelul acestui mare club” a adăugat Flavius Stoican. 

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iaşigaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare