Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican după Turris - Petrolul 1-1: "A fost un meci spectaculos". Îi pare rău că a plecat Contra de la echipa naţională

Flavius Stoican după Turris - Petrolul 1-1: "A fost un meci spectaculos". Îi pare rău că a plecat Contra de la echipa naţională

Petrolul

Comentarii

Turris Turnu Măgurele şi Petrolul Ploieşti au remizat, 1-1, într-o restanţă din etapa cu numărul 14 a ligii secunde. La finalul partidei, Flavius Stoican, antrenorul ploieştenilor, a vorbit la microfonul Telekom Sport.

"Cred că a fost un meci frumos, un meci spectaculos, cu un ritm bun de joc. Am avut situaţii, ocazii, am condus cu 1-0, puteam să închidem jocul. Am fost echipa care a controlat jocul, chiar dacă au avut şi ei situaţiile lor şi am întâlnit o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Nu ne uităm în curtea lor, important e să ne atingem obiectivul şi să gândim sus. Nu contează ce se întâmplă în spatele nostru, lângă noi , important e ca noi să jucăm şi să credem în şansa noastră", a declarat Stoican despre rezultatul de egalitate. 

Tehnicianul celor de la Petrolul a mai declarat că îi pare rău de plecarea lui Cosmin Contra de la echipa naţională şi le ţine pumnii "tricolorilor" la barajul din Liga Naţiunilor: "M-aş bucura ca echipa naţională să se califice la Euro şi pentru Cosmin Contra. Sunt convins că a suferit foarte mult, îşi dorea foarte tare să meargă la acest campionat. Indiferent cine va veni, cu siguranţă va fi un impuls pentru jucători, va fi un imbold".

Afla mai multe despre: flavius stoicanpetrolul 

viewscnt
Articole similare