Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, după ultimul joc la FC Botoşani: ”Să nu uităm în ce situaţie era echipa când am venit!”

Flavius Stoican, după ultimul joc la FC Botoşani: ”Să nu uităm în ce situaţie era echipa când am venit!”

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să o învingă pe CS Mioveni, sâmbătă, scor 5-1 (2-1), pe teren propriu, în ultima partidă a play-out-ului din Superligă.

Golurile moldovenilor au fost marcate de Sebastian Mailat (min. 9 şi 88), Victor Dican (min. 40) Mihai Roman ll (min. 83) şi Eduard Florescu (min. 90+2), în timp ce reuşita argeşenilor a fost semnată de Remus Gutea (min. 45).

Flavius Stoican, victorios la ultimul meci pentru FC Botoşani

Pentru Flavius Stoican a fost ultimul meci pe banca tehnică a celor de la FC Botoşani, formaţie altături de care a închis sezonul pe locul 11.

Clubul moldovean a anunţat, deja, faptul că se va despărţi de Flavius Stoican, iar noul antrenor al echipei va fi Marius Croitoru, cel care a mai antrenat-o pe FC Botoşani în trecut.

Flavius Stoican a susţinut un discurs echilibrat după meciul cu CS Mioveni şi a recunoscut că are nevoie de o perioadă de vacanţă, înainte de a-şi decide următorul pas în carieră.

A fost un spectacol. Le mulţumesc şi îi felicit pe jucători pentru că nu a fost un meci uşor. Era o stare de linişte şi nu am vrut relaxare. A fost şi retragerea lui Mihai Roman, debutul lui Ilaş, plecarea mea, deci toate lucrurile s-au finalizat cu un spectacol.

Bravo lor. Felicitări oamenilor care au fost alături de noi în acest sezon, pentru că nu a fost deloc uşor.  Mailat este unul dintre cei mai buni fotbalişti din România. A crescut foarte mult în joc, dar ştiu ce băiat este şi nu se va opri aici. Dar nu este numai el, mai sunt şi alţii care merită felicitaţi.

Sunt împăcat sufleteşte, mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în toată această perioadă aici. Să nu uităm în ce situaţie era echipa atunci când am venit. Se trăgea în Botoşani ca în Ucraina, să mai glumim puţin. Vreau să le mulţumesc oamenilor care conduc acest club, pentru că au fost alături de noi.

Următorul pas este să îmi iau nepotul în braţe. În ceea ce priveşte fotbalul, am o perioadă de vacanţă şi mai departe voi vedea”, a declarat Flavius Stoican, după meciul cu CS Mioveni.

Bilanţul lui Flavius Stoican la Botoşani: 20 de meciuri - 7 victorii, 6 egaluri, 7 înfrângeri. Golaveraj: 23-17.

VIDEO: Rezumat Botoşani - Mioveni 5-1

Afla mai multe despre: flavius stoicanbotosani - mioveni 

viewscnt
Articole similare