Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican după victoria categorică în faţa Concordiei: "Qaka îi face şi pe ceilalţi mai buni". Ce a declarat albanezul după meci

Flavius Stoican după victoria categorică în faţa Concordiei: "Qaka îi face şi pe ceilalţi mai buni". Ce a declarat albanezul după meci

CSM Poli Iași

Comentarii

Formaţia Poli Iaşi a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a VII-a a Ligii I.

"A fost un meci spectaculos cu ocazii, goluri, faze de poartă. Mă bucur că s-a întors Qaka pentru că este un fotbalist la care eu ţin foarte mult. Prin prezenţa sa în teren, colegii săi cresc, îşi măresc situaţiile de a crea spectacol" a declarat Stoican.

Acesta îl aşteaptă la Iaşi şi pe Platini, care deja a revenit la echipă: "Îl aşteptăm şi pe el alături de noi, pentru că este un alt jucător la care ţin foarte mult. Îmi doresc ca el să aibă aceeaşi mentalitate ca în sezonul trecut" a explicat antrenorul Ieşenilor la Telekom Sport.

Era Flavius Stoican în pericol dacă nu câştiga acest meci? Antrenorul mărturiseşte: "Din discuţiie pe care le-a purtat cu cei din conducere am primit asigurărări că lucrurile sunt clare. Ei văd ce fac eu la antrenament,cum muncesc şi ceea ce transmit jucătorilor. Dacă nu sunt rezultate, sigur te gândeşti că ai tu o problemă ca antrenor, nu trebuie să vină cineva să-ţi zică ceva. Poate nu eşti înţeles de jucători sau ceea ce vrei tu e prea greu pentru ce arată ei. Important e să fii realist şi să vezi până unde poţi merge" a mai adugat tehnicianul în vârstă de 41 de ani.


Qaka: "Sunt fericit că m-am întors la Iaşi"


Kamer Qaka a vorbit şi el despre partida cu Concordia Chiajna, primul meci pe care l-a disputat de la revenirea la Iaşi: "Am încercat să îmi ajut echipa şi cred că astăzi am jucat foarte bine. Am jucat fotbal, pentru că îl iubesc. Aici mă simt ca acasă. Mă simt apreciat. Sunt foarte fericit că m-am întors la Iaşi. Din punctul meu de vedere au venit mulţi jucători buni. Îmi plac toţi. Dylan (n.r Flores )este foarte bun, Moussa la fel este foarte bun. Mă bucur că sunt aici din nou!Mi-am dorit să vin aici. Soţia mea şi-a dorit acelaşi lucru. A fost decizia perfectă pentru mine" a spus albanezul pentru Telekom Sport

Legat de plecarea sa neaşteptată de la FCSB, Kamer Qaka a explicat: "Acesta este fotbalul. Uneori reuşeşti, alteori nu. Toţi oamenii mă întreabă "De ce? De ce?". Nu ştiu ce să spun. Eu le mulţumesc pentru şansa pe care mi-au dat-o şi pot să spun că jucătorii, staff-ul, toţi cei de acolo s-au purtat frumos cu mine. Apreciez asta, dar mă bucur că m-am întors la Iaşi. Probabil că meritam să joc mai mult, dar nu a fost decizia mea, ci a antrenorului. Eu sunt însă fericit, însă, începând de azi mă voi gândi foarte bine înainte să plec." a încheiat Kamer.

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iaşikamer qaka 

viewscnt
Articole similare