Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican îşi recunoaşte vina: ”Am supralicitat şi eu această partidă. Se pare că am greşit”

Flavius Stoican îşi recunoaşte vina: ”Am supralicitat şi eu această partidă. Se pare că am greşit”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi rămâne fără victorie în acest sezon. Moldovenii au părăsit cu capul plecat Naţional Arena. Flavius Stoican recunoaşte superioritatea adversarilor şi regretă cele spuse înaintea meciului, când afirma că nu există nicio diferenţă între Iaşi şi FCSB, lucru care în loc să-i motiveze pe ”elevii” săi i-a relaxat nejustificat de mult.

”Un scor destul de dur, până la urmă reflectă realitatea din teren. Poate meritam şi noi să marcăm, dar am făcut multe greşeli şi până la urmă ăsta e fotbalul, fotbalul te pedepşeste atunci când nu eşti atent. 

Poate am supralicitat şi eu această partidă, pentru că am spus că nu e nicio diferenţă între noi şi fcsb, dar astazi realitatea a fost alta.

Vreau să fiu pe un loc de cupe europene şi atunci m-am gândit că e bine să le dau şi lor această încredere, se pare că am greşit”, a spus Flavius Stoican la Telekom Sport.

Ieşenii au fost pedepsiţi pentru finalul sezonului trecut. Atunci o învingeau pe FCSB, succes care s-a dovedit crucial pentru ca titlul să ajungă în Gruia. De această dată, Poli a pierdut fără drept de apel.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare