Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican nu se teme de o posibilă demitere de la Poli Iaşi. Ce motiv de bucurie are antrenorul

Flavius Stoican nu se teme de o posibilă demitere de la Poli Iaşi. Ce motiv de bucurie are antrenorul

Superliga

Comentarii

Zilele acestea s-a vorbit tot mai mult despre posibila demitere a lui Flavius Stoica în cazul unei înfrângeri cu Dunărea Călăraşi în a doua etapă din play-out, însă antrenorul moldovenilor nu se sperie de astfel de zvonuri şi spune că doar rezultatele îş vor ţine sau nu la echipă.

”Cred că rezultatele te ţin în funcţie şi atunci când ai jocuri bune oamenii sunt aproape de tine. Atunci când jocul scârţâie, normal că oamenii îşi pun întrebări dar asta nu este un capăt de ţară. Eu trebuie să fiu conştient că singurul lucru care mă ţine în viaţă la o echipă este rezultatul.

Am avut o discuţie cu preşedintele clubului acum câteva zile, pentru că vreau să tragem linie, mai sunt două săptămâni şi noi încă nu avem jucători care să continue şi anul viitor. În cazul în care sunt jucători care vor să meargă în altă parte, atunci mă voi baza doar pe jucătorii care vor să continue”, a spus Flavius Stoican la o conferinţă de presă.

Cu toate problemele de la echipă, antrenorul Iaşiului are şi motive de bucurie: ”Oricum, sunt bucuros că sunt un antrenor longeviv şi înseamnă că oamenii au fost mulţumiţi de munca mea de până acum.”

Afla mai multe despre: poli iasiflavius stoica 

viewscnt
Articole similare