Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican se înclină în faţa lui Mitriţă, după Craiova - Iaşi 4-1: "Diferenţa a fost făcută de acest jucător senzaţional"

Flavius Stoican se înclină în faţa lui Mitriţă, după Craiova - Iaşi 4-1: "Diferenţa a fost făcută de acest jucător senzaţional"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, şi-a lăudat adversarii după înfrângerea suferită, cu scorul de 4-1, contra formaţiei CS Universitatea Craiova, şi mai ales pe Alexandru Mitriţă, autorul unui hat-trick.

"Diferenţa a fost făcută de acest jucător senzaţional, care mie îmi place foarte mult: Alexandru Mitriţă. Am avut şi noi oportunităţi. Primul gol, cu un pic de şansă, apoi am primit şi al doilea gol, înainte de pauză, care ne-a turnat plumb în picioare. Apoi a venit şi golul trei, am avut şi noi ocazii, am marcat, iar dacă marcam prin Cristea, scorul putea fi 3-2. N-a fost aşa, ci 4-1. Una peste alta, felicit Craiova, pentru că a meritat să câştige! Este o echipă bună, care joacă fotbal, mai ales pe teren propriu. Rezultatul este cam drastic, totuşi, pentru aspectul jocului", a afirmat Stoican, la Telekom Sport.

În ciuda faptului că Poli Iaşi pierdut toate meciurile din play-off, Stoican rămâne la părerea că formaţia sa merită să se afle în partea superioară a campionatului.

"Dacă ne uităm la ce echipe sunt în play-out, cu siguranţă am meritat. Dar în play-off este altceva. Sperăm să urcăm şi să facem cea mai bună performanţă din istoria Iaşiului", a adăugat tehnicianul.

Cât despre problemele financiare, Stoican a spus: "În acest moment, suntem cu banii la zi, dar există o lipsă de siguranţă. Depinde doar de noi ce facem pe teren. Dacă noi o să practicăm un fotbal frumos, cu siguranţă o să vină şi oamenii aproape de noi şi o să ne încurajeze. Dacă nu, o să încercăm să jucăm fotbal din plăcere".

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1, la care Alexandru Mitriţă a marcat trei goluri.

Afla mai multe despre: stoicancraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare