Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican şi-a avertizat jucătorii: "E greu de realizat această promovare. Le-am spus-o şi lor"

Flavius Stoican şi-a avertizat jucătorii: "E greu de realizat această promovare. Le-am spus-o şi lor"

Petrolul

Comentarii

Petrolul s-a impus cu 3-1 în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii a II-a, la doar două puncte în spatele liderului CS Mioveni. Golul oaspeţilor a fost marcat chiar de Astafei, fost jucător al ploieştenilor.

"Ceea ce mă bucură, că nu cedăm şi jucăm până la final. A fost un meci greu, cu o echipă care joacă fotbal, care pasează. Bravo lor! Dar cu atât este mai mare bucuria că am reuşit să câştigăm această partidă.

Vom vedea dacă vom promova, e greu de realizat. De ce spun asta? Vedeţi şi dumneavoastră ce bătaie este la vârful clasamentului. Nu este uşor, de aceea şi jucătorilor încerc în fiecare zi să le implementez lucrul acesta. Orice punct câştigat este acumulat acolo, este pus în clasament şi contează enorm.

Am avut acel accident cu UTA, îl numesc accident pentru că a fost un meci în care noi am dominat, dar o să vină şi revanşa. Până atunci, trebuie să fim foarte atenţi, să acumulăm puncte. Avem acum un meci, sâmbătă, nu avem prea mult timp de bucurie, pentru că acest meci de la FC Argeş contează enorm în economia clasamentului şi vreau să fim încrezători că putem să facem un meci bun" , a declarat antrenorul Petrolului, Flavius Stoican.

"Tot timpul, de când am plecat de la Ploieşti, am vorbit cu suporterii, mă sună şi le-am zis că dacă o să joc aici, o să dau gol, parcă simţeam. Nu e la fel de plăcut când nu înscrii pentru Petrolul, pentru că atunci când înscrii pentru Petrolul e o senzaţie de nedescris. Aici am trăit cele mai frumoase amintiri ca fotbalist şi îmi pare rău că Petrolul nu e încă acolo, în prima ligă. Ar fi frumos ca în România, echipele de tradiţie să fie acolo, sus, UTA, Petrolul, U Cluj. Din păcate, doar două pot să promoveze, dar fotbalul are numai de câştigat dacă aceste echipe ajung din nou în Liga I" , a spus Victoraş Astafei.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare