Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican trage concluziile după succesul la limită obţinut de "lupii galbeni" cu Csikszereda: "Asta ne arată această victorie"

Flavius Stoican trage concluziile după succesul la limită obţinut de "lupii galbeni" cu Csikszereda: "Asta ne arată această victorie"

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FK Csikszereda, într-un meci restant din etapa a cincea a Ligii a II-a.

"O primă repriză echilibrată şi un început de meci al lor mai bun. Apoi am echilibrat jocul. În a doua repriză cred că am fost echipa care a controlat jocull. Destul de greu, dar cu atât mai mare este bucuria, pentru că s-a obţinut în asemenea condiţii.

A fost un joc mai mult pe dăruire, multă muncă. Nu ne-am creat foarte multe ocazii. Până la urmă, ştiam că o să vină şi astfel de meciuri. Dar o echipă mare, o echipă care îşi doreşte un obiectiv îndrăzneţ, trece şi prin astfel de momente. Un joc mai puţin spectaculos, dar un rezultat care ne bucură.

Această victorie ne arată că putem să jucăm şi muncitoreşte", a declarat Flavius Stoican.

Golul a fost marcat de Marinescu, în minutul 82.

În minutul 90, de la oaspeţi a fost eliminat Csonka.

Tot marţi, într-o partidă restanţă din etapa a XIX-a, CSM Gloria Buzău a fost învinsă acasă cu 1-0 de ASU Politehnica Timişoara. A marcat Mera ’49.

Lider în clasament este CS Mioveni, cu 30 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de UTA Arad, care are 26 de puncte, iar Petrolul este pe trei, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: stoican 

viewscnt
Articole similare