Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican trage un semnal de alarmă, după înfângerea cu Viitorul: ”Sunt restanţe de două luni la salarii”

Flavius Stoican trage un semnal de alarmă, după înfângerea cu Viitorul: ”Sunt restanţe de două luni la salarii”

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Viitorul a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a noua a play-off-ului Ligii I. Ieşenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 9, când a fost eliminat Mădălin Mihăescu pentru un fault la Ianis Hagi.

”Nu am fost eliminat, doar am vrut să mă liniştesc pentru că tensiunea meciului era mare. Chiar dacă am avut jucători accidentaţi cei care au intrat pe teren au făcut o treabă foarte bună. 

Chiar dacă am jucat în 10, eu spun că baieţii au jucat bine. Nu am cedat, am încercat să jucăm mereu cu doi atacanţi, să-i surprindem pe contraatac”, a spus Flavius Stoican.

Deşi din puct de vedere al punctelor acumulate în play-off Poli Iaşi nu stă prea bine, antrenorul echipei din Moldova este mulţumit de jocul tactic prestat de echipa sa. ”Ne doream mult mai mult din punct de vederea al punctelor, dar din punct de vedere al punctelor eu spun că am fost o nucă tare pentru adversari”, a mai spus Stoican.

Echipa din Copou se confruntă cu probleme financiare. ”Sunt restanţe de două luni la salarii, dar sperăm că până în ultima etapă să venim cu salariile la zi. Sunt convis că se vor face eforturi foarte mari pentu ca jucatorii să primească salariile, perntru că e munca lor şi meritul lor”, a mai spus antrenorul Iaşiului.

Afla mai multe despre: fc viitorulpoli iasi,  

viewscnt
Articole similare