Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flick a dezvăluit care sunt jucătorii care au posturile de titulari asigurate. Cu ce fotbalişti începe primul 11 al Germaniei pentru meciul cu România

Flick a dezvăluit care sunt jucătorii care au posturile de titulari asigurate. Cu ce fotbalişti începe primul 11 al Germaniei pentru meciul cu Româniagalerie foto
Comentarii

Antonio Rudiger şi Niklas Sule vor fi fundaşii centrali ai naţionalei Germaniei în meciul cu România, a dezvăluit selecţionerul Hansi Flick înaintea partidei de vineri, de la Hamburg, din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

"Sunt puţini jucătorii care sunt mereu titulari, depinde întotdeauna de forma lor de moment. Antonio Rudiger şi Niklas Sule vor fi amândoi titulari, fiindcă acum joacă bine împreună", a declarat Flick.

Rudiger şi Sule au evoluat şi în cele trei meciuri din septembrie, primele după numirea lui Flick ca selecţioner, încheiate cu victorii pe linii.

În schimb, Flick nu a precizat dacă Thomas Muller, mijlocaşul ofensiv al lui Bayern Munchen, va fi titular în duelul cu tricolorii. Muller a ratat întâlnirile din septembrie, din cauza unei accidentări. Pe acest post, tehnicianul are şi alţi fotbalişti de clasă, precum Kai Havertz (Chelsea), Ilkay Gundogan (Manchester City) şi Marco Reus (Borussia Dortmund).

Flick nu a indicat nici numele fundaşilor laterali, însă Thilo Kehrer, de la Paris Saint-Germain, a dat de înţeles că ar putea fi utilizat pe flancul stâng al apărării, la fel ca în precedentele două meciuri.

Germania se va califica la CM 2022 din Qatar dacă va învinge România şi Macedonia de Nord, iar Armenia va pierde puncte în cele două meciuri ale sale.

Dacă Germania va câştiga cele două meciuri, Flick îşi va începe mandatul cu cinci victorii, la fel ca predecesorul său, Joachim Low, în 2006, când actualul selecţioner era antrenor secund.

Germania va întâlni România, astăzi, de la ora 21:45, pe Volksparkstadion din Hamburg, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022.

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare