Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Matei, aproape de revenirea în Liga 1. Cu cine negociază fostul mijlocaş al FCSB

Florentin Matei, aproape de revenirea în Liga 1. Cu cine negociază fostul mijlocaş al FCSB

Superliga

Comentarii

Astra încearcă să-l transfere pe Florentin Matei, în condiţiile în care plecarea lui Alex Ioniţă pare iminentă. Mijlocaşul de 24 de ani este sub contract cu Rijeka, însă a prins puţine meciuri în acest sezon.

Alex Ioniţă îşi forţează plecarea de la Astra, iar Edi Iordănescu vrea să evite surprizele. Potrivit ProSport.ro, antrenorul Astrei i-a căutat şi i-a găsit deja un înlocuitor. Este vorba despre Florentin Matei, 24 de ani, jucător care a crescut la FCSB şi pe care Gigi Becali îl vedea ”noul Messi”. Matei a mai fost dorit şi în vară de Edi Iordănescu, însă atunci transferul nu s-a încheiat cu succes.

Acum, Edi Iordănescu îl doreşte din nou şi şansele de realizare au crescut considerabil. Florentin Matei a adunat în acest sezon doar 642 de minute, distribuite în 13 meciuri şi nu sunt semne că situaţia sa la Rijeka s-ar putea îmbunătăţi. Matei mai are contract cu Rijeka până în 2019, însă ar putea pleca din Croaţia încă din această iarnă.

Florentin Matei a crescut la fosta academie a FCSB-ului şi Gigi Becali era de părere că va deveni un star, motiv pentru care i-a oferit un salariu de 3.000 de euro pe lună încă de la vârsta de 14 ani. Mijlocaşul ofensiv n-a reuşit însă să-şi câştige un loc de titular la seniori, astfel că a plecat liber de contract în 2011.

Cea mai bună perioadă din carieră a cunoscut-o la Volin Luţk, unde devenise unul dintre cei mai importanţi jucători. În februarie 2016 a semnat cu Riejka, începutul a fost foarte bun, dar pe parcurs a primit tot mai puţine şanse. În acest moment este cotat la un milion de euro.

Afla mai multe despre: florentin mateiastrarijekaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare