Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Matei nu şi-a uitat fostul antrenor: ”Edi Iordănescu a reuşit să facă performanţă cu echipa asta!”

Florentin Matei nu şi-a uitat fostul antrenor: ”Edi Iordănescu a reuşit să facă performanţă cu echipa asta!”

Superliga

Comentarii

Florentin Matei, cel mai inspirat transfer făcut de Astra în iarnă, speră că va termina play-off-ul măcar pe locul 4. Astra s-a impus cu 1-0 în faţa Craiovei, prima victorie a sa din acest play-off.

Astra a obţinut prima sa victorie în play-off, 1-0 cu CS U Craiova. Florentin Matei spune că este un succes important pentru obiectivul echipei, locul 4. Florentin Matei a ţinut să sublinieze şi munca pe care a depus-o şi fostul antrenorul, Edi Iordănescu, cel care a insistat pentru transferul său la Astra.

”Uşor nu e niciun meci în play-off, ne bucurăm că am obţinut şi noi prima victorie. E un pas important, sperăm următorul meci cu Iaşi să obţinem măcar un punct acolo. O să fie foarte greu, dar mergem să scoatem un rezultat pozitiv. Atât timp cât mai sunt şanse pentru locul 4, ne batem, sperăm să obţinem cât mai multe puncte şi vedem la final unde vom fi. La începutul sezonului nu se gândea nimeni că o să ajungem în play-off. Edi Iordanescu a făcut o muncă foarte frumoasă aici, a reuşit să facă performanţă cu această echipă. Locul 4 ar fi un vis frumos, ca să zic aşa, pentru echipa asta”, a declarat Florentin Matei.

Afla mai multe despre: florentin mateiastracraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare