Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Pera, reacţie vehementă după înfrângerea cu CSM Bucureşti. A acuzat arbitrajul şi a avut o contră cu Per Johansson

Florentin Pera, reacţie vehementă după înfrângerea cu CSM Bucureşti. A acuzat arbitrajul şi a avut o contră cu Per Johansson

Handbal

Comentarii

Florentin Pera, antrenorul de la SCM Rm. Vâlcea, a fost extrem de dezamăgit la finalul înfrângerii suferite de echipa sa, 22-23, cu CSM Bucureşti. Tehnicianul consideră că elevele sale meritau mai mult, dar spune că titlul nu e decis chiar dacă "Tigroaicele" au câştigat.

CSM Bucureşti s-a impus la limită contra celor de la SCM Rm. Vâlcea, 23-22, şi s-a apropiat de primul loc în Liga Naţională de handbal feminin. Florentin Pera a fost extrem de vehement la finalul partidei de la Bucureşti.

"E foarte mare dezamăgirea atunci când pierzi un meci aşa cum l-am pierdut noi astăzi. Şi nu este primul pe care îl pierdem la modul ăsta. Am o rugăminte, având în vedere că suntem campionii României, am câştigat o Supercupă şi am câştigat o finală a Cupei României, suntem echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor... să se dea o decizie după acest meci. 21.20 CSM Bucureşti, când a pierdut la un gol la Zalău, acei arbitri au fost scoşi din handbal, pentru că a pierdut CSM Bucureşti. Noi, dacă am pierdut la un gol acasă cu CSM, pe un gol care nu a fost corect marcat de Radicevic, nu s-a luat nicio decizie.

Noi înainte de acest joc am făcut o solicitare să nu primim arbitri din Bucureşti. Unul dintre cei doi arbitri este profesor de sport din Bucureşti, observatorul este din Bucureşti... de ce nu se poate să fie şi un arbitru din Vâlcea?



E normal să suferi alături de fete. Le-am simţit cum au fost dezamăgite, le-am simţit că puteau şi meritau mai mult.

Din punctul meu de vedere, ultima fază este clar influenţare de rezultat. Am primit foarte multe telefoane acum, până să vin la interviu, de la foarte mulţi oameni, să nu declar absolut nimic. Asta ar înseamna să îmi calc în picioare munca mea şi a echipei mele.

Nu este admisibil să vină un antrenor din altă ţară, după ce se termină un meci, să facă ceea ce a făcut Per Johansson, să mă înjure şi să vină spre mine. Înseamnă că noi românii chiar nu ne mai respectăm deloc şi ne merităm soarta. Nu pot să accept, pentru că este o muncă. Şi dacă astăzi s-a greşit flagrant împotriva noastră  şi CSM câştigă campionatul, trageţi dumneavoastră concluziile.  

Campionatul nu s-a încheiat. Noi am câştigat acasă la un gol, ele au câştigat astăzi la un gol, noi am marcat mai multe goluri în deplasare. Campionatul se va juca în ultima etapă, dar la ce s-a întâmplat astăzi sunt supărat şi sunt dezamăgit"
, a spus Florentin Pera, la finalul partidei.

CSM Bucureşti - SCM Rm. Vâlcea 23-22

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, campioana en-titre SCM Râmnicu Vâlcea, scor 23-22 (15-12), în derbiul Ligii Naţionale, meci restant din etapa a XVIII-a.

În urma rezultatului, cele două echipe conduc clasamentul Ligii Naţionale, cu câte 43 de puncte, SCM păstrând poziţia de lider.

Ambele echipe sunt calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Liga Naţională se va întrerupe datorită reunirii echipei naţionale, în vederea participării la turneul preolimpic din Muntenegru (20-22 martie).

Următoarea etapă, a XX-a, este programată în 4 aprilie, dar s-ar putea derula mai devreme, după ce EHF a anunţat, miercuri, că se amână pentru prima săptămână din iunie cele două etape din preliminariile CE2020, iniţial în 25 şi 29 martie.

Se vor juca intern, totuşi, două partide din sferturile Cupei României, joi, între Universitatea Cluj – Rapid Bucureşti şi Gloria Buzău – Minaur Baia Mare. Celelalte două dispute, între SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina, nu au încă o dată programată.

Afla mai multe despre: florentin pera 

viewscnt
Articole similare