Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Perez s-a dus imediat în vestiarul lui Real Madrid, după eşecul cu Şahtior. Dezvăluirile făcute de Marca

Florentin Perez s-a dus imediat în vestiarul lui Real Madrid, după eşecul cu Şahtior. Dezvăluirile făcute de Marca
Comentarii

Florentino Perez a mers în vestiarul lui Real Madrid imediat după eşecul cu 2-3 în faţa lui Şahtior Doneţk, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Preşedintele lui Real Madrid n-a stat mai mult de trei minute şi n-a avut forţa să scoată prea multe cuvinte, scrie Marca.

Real Madrid a ajuns la două eşecuri consecutive, pe teren propriu, în faţa unor adversari mult mai slab cotaţi. După ce în week-end a fost învinsă cu 1-0 de Cadiz, aseară a pierdut şi partida cu Şahtior. Ucrainenii s-au impus cu 3-2 după ce au condus cu 3-0. Imediat după meci, Florentino Perez a coborât de la lojă şi a mers direct în vestiarul echipei. Marca scrie că a părăsit vestiarul după doar trei minute.

Florentino Perez a mers la vestiar, dar a plecat după doar trei minute

Publicaţia Marca scrie că eşecul cu Şahtior Doneţk a confirmat că echipa se află într-o formă extrem de slabă şi arată că eşecul din meciul cu Cazid n-a fost un accident. Jurnaliştii spanioli susţin că tensiunea din vestiarul lui Real Madrid a ajuns la cote ridicate şi se discută despre schimbarea lui Zinedine Zidane. 

După meci, Florentino Perez a mers în vestiar, aşa cum face de obicei, însă de această dată a stat mai puţin de trei minute. Marca scrie că, spre deosebire de alte dăţi, Perez a scos acum puţin cuvinte, într-un vestiar apăsat de tăcere şi tensiune. 

Lucrurile se vor complica şi mai mult dacă Real Madrid nu va scoate un rezultat bun pe Camp Nou, în următorul meci şi Zidane ar putea fi înlocuit. ”El Clasico” FC Barcelona - Real Madrid va fi live pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 17:00. 

 

Afla mai multe despre: florentino perez 

viewscnt
Articole similare