Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Petre crede că Dinamo a greşit faţă de fiul său: ”Patrick ar fi făcut faţă fără niciun fel de probleme”

Florentin Petre crede că Dinamo a greşit faţă de fiul său: ”Patrick ar fi făcut faţă fără niciun fel de probleme”

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre este de părere că Patrick Petre s-ar fi integrat excelent în actuala echipă a lui Dinamo, însă avea nevoie de un antrenor care să aibă încredere în el. În prezent, Patrick Petre este împrumutat la CSM Poli Iaşi.

Patrick Petre a fost unul dintre jucătorii promiţători în perioada junioratului, dar care a intrat în declin. Unele probleme în viaţa extrasportivă, dar şi faptul că la Dinamo n-a primit prea multe şanse l-au ţinut pe loc. Acum, mijlocaşul de 21 de ani este împrumutat de Dinamo la CSM Poli Iaşi, după ce anul trecut a jucat pentru Sepsi.

Florentin Petre, tatăl lui Patrick, susţine însă că fiul său ar fi avut loc în echipa lui Dinamo, însă n-a primit prea mult şanse:

”Patrick ar fi făcut faţa de cel puţin trei ani de zile, fără niciun fel de probleme. Iar în momentul de faţă, cu siguranţă putea să joace lejer în noua echipă a lui Dinamo. Se descurca foarte bine, ţinând cont că a avut o perioadă mai puţin bună în ultima parte a campionatului. A avut şi o problemă medicală.

El încă este în recuperare. Trage de el, munceşte foarte mult, cum a făcut-o în toţi aceşti ani, dar trebuie să vină cineva să îi dea încredere şi să aibă lejeritatea jocului şi a calităţii lui pe care o are, şi să demonstreze, în primul rând. Dar cel mai important pentru el era să vină un antrenor să îi spună ce are de făcut. Şi cu siguranţă Patrick va juca un fotbal de calitate”, a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: patrick petreflorentin petredinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare