Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Petre, după înfrângerea cu Dinamo: "A trebuit să luăm două goluri ca să ajungem la un nivel bun". Ce spune despre venirea la Dinamo şi Bratu

Florentin Petre, după înfrângerea cu Dinamo: "A trebuit să luăm două goluri ca să ajungem la un nivel bun". Ce spune despre venirea la Dinamo şi Bratu

Cupa României

Comentarii

După înfrângerea din Cupa României cu Dinamo, Florentin Petre recunoaşte că echipa nu a început aşa cum trebuia. Fostul jucător dinamovist nu a exclus revenirea la clubul din "Ştefan cel Mare".

"Am început puţin mai greu, dar am văzut că au avut o mobilitate a jocului mult mai bună. A trebuit să luăm două goluri ca să ajungem la un nivel de joc bun. 

Jucătorii nu sunt pregătiţi fizic, foarte mulţi străini, fac tot ce depinde de mine să îi aduc la un nivel de pregătire bun, să putem scăpa de retrogradare", a declarat antrenorul de la Dacia Unirea Brăila la flash interviul de după meci. 

Petre, care a fost căpitanul lui Dinamo, este cert că la un moment dat va antrena echipa la care a făcut cariera, dar va mai trece ceva timp până acum. "Va veni şi timpul meu, deocamdată mai am foarte mult de muncă. Îmi place să muncesc, de asta am luat meseria asta de jos". 

În plus, tehnicianul în vârstă de 42 de ani a vorbit şi despre plecarea lui Florin Bratu de la Dinamo: "Nu m-a surprins, este soarta noastră, când nu ai rezultate, mai ales la un club cum este Dinamo. A rămas să plătească antrenorul. Nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar situaţia nu a fost plăcută. La un club mare de afară nu o să vedeţi niciodată asta, numai la noi, la români. Viaţa merge înainte, jucătorul a rămas, antrenorul a plecat". 

Afla mai multe despre: dinamoflorentin petredacia unirea brailacupa romanieideclaratie 

viewscnt
Articole similare