Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a ajuns la 1000 de meciuri oficiale ca preşedinte al formaţiei Real Madrid. Palmaresul este impresionant!

Florentino Perez a ajuns la 1000 de meciuri oficiale ca preşedinte al formaţiei Real Madrid. Palmaresul este impresionant!
galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Considerat unul dintre cei mai buni preşedinţi din istoria clubului Real Madrid, Florentino Perez a bifat o bornă istorică, cu ocazia meciului Real Madrid - Eibar.

Preşedintele blanco a ajuns la 1000 de meciuri în acest rol, iar cifrele sale sunt cu adevărat impresionante.

Real Madrid a câştigat 656 din aceste meciuri, şi a pierdut doar 172 de partide. În toată această perioadă, gruparea blanco a marcat 2320 de goluri şi a încasat 1027. Florentino Perez a cucerit 26 de titluri ca preşedinte al grupării madrilene, dintre care 12 naţionale şi 14 internaţionale.

Perez se află la cel de-al doilea mandat pe Santiago Bernabeu. Primul a fost între 16 iulie 2000 şi 27 februarie 2006. Cel de-al doilea a început acum 11 ani. Pe 1 iunie 2009, Florentino Perez a redevenit preşedintele clubului Real Madrid şi a încheiat era de trei ani a lui Ramon Calderon, plecat cu scandal din funcţia de preşedinte al grupării de pe Santiago Bernabeu.

În cel de-al doilea său mandat la Madrid, Florentino Perez a arătat că a învăţat din greşelile trecutului. Sub conducerea sa, formaţia blanco a cucerit de patru ori în cinci ani UEFA Champions League, performanţă unică în istoria fotbalului modern. Trei dintre aceste trofee au fost aduse de Zinedine Zidane, antrenorul în care Florentino Perez a crezut din prima clipă. Opt antrenori au condus Real Madrid în cel de-al doilea mandat Florentino Perez. Jose Mourinho, Carlo Ancelotti şi Zinedine Zidane au adus trofee grupării madrilene în această perioadă.

Citeşte pe www.telekomsport.ro un material amplu despre cum a schimbat Florentino Perez clubul madrilen, cum l-a transformat în cel mai profitabil club din lume şi de ce este atât de apreciat de fanii blanco

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare