Experiențe împreună.
You are here:

Florentino Perez a câştigat lupta cu Barca! ”Va fi anunţat după finala Ligii Campionilor”. Un nou GALACTIC la Real Madrid

Florentino Perez a câştigat lupta cu Barca! ”Va fi anunţat după finala Ligii Campionilor”. Un nou GALACTIC la Real Madrid

Real Madrid

Jurnalistul Jaime Astrain a anunţat în cadrul emisiunii El Chiringuito transferul lui Christian Eriksen la Real Madrid.

”Transferul lui Christian Eriksen de la Tottenham la Real Madrid este perfectat. Anunţul oficial se va face după finala UEFA Champions League din acest an” a anunţat Jaime Astrain, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Danezul Eriksen este piesa lipsă din puzzle-ul de la mijlocul terenului pentru Zinedine Zidane. Chiar dacă toate ”drumurile” presei spaniole conduceau către Paul Pogba, Zidane ar fi acceptat să-l transfere pe Eriksen, un jucător mai accesibil decât internaţionalul francez şi cu prestaţii mult mai consistente în ultimii ani.

Christian Eriksen a fost dorit cu insistenţă vara trecută şi de FC Barcelona, dar în cele din urmă, Tottenham nu a dorit să se despartă de el. Danezul ar putea fi al patrulea transfer important realizat de Florentino Perez pentru sezonul viitor.

Real Madrid l-a anunţat deja oficial pe Eder Militao de la FC Porto, în timp ce Eden Hazard şi Luka Jovic au şi ei şanse mari să joace pe Santiago Bernabeu din sezonul viitor.

  • 10 goluri şi 17 pase decisive are Eriksen în acest sezon, mai multe decât orice mijlocaş de la Real Madrid
  • 85 de milioane de euro este cota sa de piaţă pe site-ul Transfermarkt.com
  • 27 de ani are Christian Eriksen
  • 87 de selecţii şi 26 de goluri are pentru naţionala Danemarcei

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta