Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi fanii Realului. Ce a promis după ce l-a vândut pe Ronaldo la Juventus

Florentino Perez a făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi fanii Realului. Ce a promis după ce l-a vândut pe Ronaldo la Juventus
Comentarii

Real Madrid l-a pierdut în această vară pe cel mai bun marcator din istoria echipei. Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino pe patru ani şi a dat naştere unei perioade de criză pe Santiago Bernabeu. Preşedintele Florentino Perez a căutat să-i liniştească pe suporteri şi a făcut miercuri un anunţ important.

Gruparea blanco l-a prezentat miercuri pe Alvaro Odriozola, internaţionalul spaniol transferat de la Real Sociedad. Înainte de prezentarea oficială a fotbalistului basc, preşedintele Florentino Perez a făcut câteva declaraţii importante pentru fanii blanco.

Oficialul merengue a confirmat că Real Madrid va continua în această vară transferurile şi anunţă mutări spectaculoase: "Succesele obţinut în ultimii ani au venit graţie spiritului acestei echipei şi valorilor grandioase ale acestui club. Suntem conştienţi că Real Madrid solicită un nivel uriaş de exigenţă şi mereu dorim mai multe de la echipa noastră. Fiecare trofeu este important şi fiecare reprezintă un prim pas către următoarele performanţe. Avem la dispoziţie un lot fantastic, dar acest lot va fi îmbunătăţit cu jucători fenomenali." a explicat şi promis liderul de pe Santiago Bernabeu.

Florentino Perez a revenit la Real Madrid în 2009 şi în acel an a făcut o adevărată revoluţie pe piaţa transferurilor. Oficialul blanco a plătit 96 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, 65 de milioane de euro pentru Kaka şi alte 80 de milioane pentru Karim Benzema, Xabi Alonso şi Raul Albiol. Ultimul mare transfer reuşit de preşedintele merengue a fost James Rodriguez în 2014, când Real Madrid plătea 75 de milioane de euro pentru golgeterul Campionatului Mondial din Brazilia, columbianul James Rodriguez. 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridtransferuri 

viewscnt
Articole similare