Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a făcut cel mai SCUMP transfer din istoria clubului Real Madrid! Când are loc prezentarea oficială a primului GALACTIC

Florentino Perez a făcut cel mai SCUMP transfer din istoria clubului Real Madrid! Când are loc prezentarea oficială a primului GALACTICgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Se anunţă o vară plină de schimbări la Real Madrid, iar presa vehiculează diferite nume de fotbalişti care pot ajunge pe Santiago Bernabeu, pentru noul proiect al madrilenilor.

Dar, noua eră galactică va începe cu Eden Hazard, starul belgian de la Chelsea, pe care Zinedine Zidane l-a trecut în capul listei de priorităţi. Francezul i-a refuzat pe Griezmann şi Neymar pentru a-l avea la dispoziţie pe Hazard, iar preşedintele Perez a procedat întocmai.

Anunţul făcut de Eden Hazard imediat după calificarea în finala Europa League

Starul belgiană vorbit despre viitorul său, în condiţiile în care partida cu Eintracht poate să fie ultima jucată de acesta pe Stamford Bridge. Chelsea mai are două partide în acest sezon, una în Premier League (deplasare la Leicester) şi una în finala Europa League, de la Baku). Iar reacţia de la final a lui Hazard nu a fost una foarte înjurajatoare pentru fanii lui Chelsea: ”Dacă e să fi fost ultimul meu meci aici, am încercat să dau totul. Dacă nu e ultimul meu meci... vom vedea. Eu încă nu ştiu... mă gândesc doar să câştig meciuri şi atât”a precizat Hazard la finalul meciului cu Eintracht pentru BT Sport.

Chiar şi împătimiţii fani ai londonezilor sunt resemnaţi. Înainte de startul partidei cu Eintracht Frankfurt din semifinalele Europa League, în una dintre peluzele de pe Stamford Bridge a apărut un banner uriaş cu Eden Hazard.

A fost un mesaj de ”adio” al suporterilor pentru belgian, căruia i-au strigat şi numele în repetate rânduri, pe parcursul meciului.

Spaniolii au aflat totul! Hazard devine cel mai scump galatic transferat de Florentino Perez

Jurnalistul Josep Pedrerol de la El Chiringuito TV a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii madrileni. În cadrul emisiunii Jugones, Pedrerol a confirmat că Eden Hazard va juca din sezonul viitor la Real Madrid.

Omul care a anunţat printre altele revenirea lui Zinedine Zidane pe Bernabeu sau transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus, susţine că Hazard va fi prezentat după data de 1 iunie pe Santiago Bernabeu, adică după finalele Europa League şi Champions League.

Real Madrid plăteşte pentru Eden Hazard 130 de milioane de euro cu tot cu bonusuri, iar belgianul va avea cel mai mare salariu din lotul merengue.

Un alt jurnalist spaniol, Edu Aguirre a completat informaţia: ”Vestiarul madrilen este perfect de acord cu transferul lui Eden Hazard, pe care îl consideră un fotbalist de top. Liderii vestiarului nu sunt în schimb de aceeaşi părere când vine vorba despre Paul Pogba, un alt fotbalist din Premier League aflat pe radarul clubului blanco” a mărturisit acesta.

El Pais scrie că Real Madrid ar dori totuşi să limiteze puţin pretenţiile clubului londonez, astfel că Mateo Kovacic ar putea fi inclus în tranzacţie, mai ales că internaţionalul croat nu-şi doreşte să revină în Spania. Chelsea nu poate face transferuri din cauza interdicţiei impuse de FIFA, dar una dintre portiţele permise este prelungirea împrumutului lui Kovacic pe Stamford Bridge cu acceptul clubului Real Madrid, urmând ca ulterior Chelsea să aibă o opţiune de cumpărare definitivă, care nu va depăşi 40 de milioane de euro, susţine sursa citată.

”Este un fotbalist care mi-a plăcut mereu. Dacă va ajunge la noi? Nu ştiu. Real Madrid este un club care îndeplineşte vise!” - Zidane despre Eden Hazard în aprilie

”Pentru mine, Hazard este al treilea fotbalist al lumii după Cristiano Ronaldo şi Messi” - Zinedine Zidane în septembrie 2014

Tu mă cunoşti, mereu am iubit Realul, chiar şi înainte de Zidane. Vom vedea ce se va întâmpla. La finalul acestui an vom vedea” - Hazard către Rio Mavuba la Radio Montecarlo în decembrie 2018

Eden Hazard joacă la Chelsea din 2012, când a fost transferat de la OSC Lille. Nu mai puţin de 349 de meciuri a strâns belgianul la gruparea londoneză pentru care a marcat 108 goluri. Din sezonul viitor va îmbraca tricoul pe care şi-a dorit să-l îmbrace, după propriile-i spuse, încă din copilărie. 

Top 5 transferuri efectuate de Florentino Perez la Real Madrid

1. Gareth Bale 105 milioane euro
2. Cristiano 95 de milioane de euro
3. Zinedine Zidane 77.5 milioane de euro
4. James Rodriguez 75 milioane euro
5. Kaka 67 milioane euro

Afla mai multe despre: real madrideden hazardflorentino perez 

viewscnt
Articole similare