Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a găsit, în sfârşit, înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. Anunţ de ultim moment: el va fi noul număr 7 al lui Real Madrid

Florentino Perez a găsit, în sfârşit, înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. Anunţ de ultim moment: el va fi noul număr 7 al lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, vrea să îi ofere brazilianului Vinicius Junior tricoul cu numărul 7, anunţă presa spaniolă.

După plecarea lui Cristiano Ronaldo, legendarul tricou, purtat în trecut de Juanito, Butragueno sau Raul, a fost preluat de Mariano Diaz, un fotbalist crescut în academia "galacticilor". Atacantul răscumpărat vara trecută de la Olympique Lyon nu a îndeplinit, însă, aşteptările, marcând un singur gol în 11 apariţii în această ediţie din La Liga.

Prin urmare, Florentino Perez a decis să îl deposedeze pe Mariano de tricoul cu numărul 7, indiferent dacă atacantul rămâne sau pleacă de pe Santiago Bernabeu vara viitoare, şi să i-l ofere lui Vinicius Junior. Deşi Zinedine Zidane nu este un mare fan al brazilianului, aşa cum susţine Diario Gol, Vinicius a impresionat în sezonul de debut la Real Madrid.

La 18 ani, Vinicius a marcat şapte goluri şi a dat 13 pase decisive, în 33 de meciuri jucate pentru "Los Blancos".

 

 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare